Vadedilen Hız Verilmiyor

 Merhabalar, TT'den Turknet'e geçiş yaptım . Turknet'e geçmemle birlikte bana vadedilen hızı sunmaları için destek birimine talepte bulundum. Geçiş işlemini tamamlamadan önce internetimde hiç kopma yaşanmazken Turknet'e geçmemle birlikte sık sık kopmalar yaşamaya başladım. Daha sonrasında destek ekibi inceleme yapması için saha ekibini yönlendirdi.( Hem TT hem de turknet ekibi geldi) Bugün turknet ekibi geldi ve inceleme yaptıktan sonra internet hızım mevcut olan hızdan daha da aşağıya düştü. Hız düşmesine rağmen kopmalar yaşamaya devam ediyorum. Santral Mesafe 113 Metre. Lütfen yardımcı olur musunuz? 

turk

Ekip gelip iyice bozmuş görünüyor değerlere göre. Modeme gelen kablo da ek, ezilme ve gevşeklik var mı? Önceki sağlayıcıdan ne kadar hız alıyordunuz?

Her şey aynı herhangi bir değişiklik yok. TT’de 50 mb idi. Hız testlerinde 56’yı filan görüyordum.

Sorun çözülene kadar destek kaydınızı kapatmayın. Değerlerinizi TurkNet destek ekibi de görüyor buna göre tekrar gerekli yönlendirme yapılır.

Ayın 12’sinden beri çözüme kavuşmayı bekliyor.

Merhaba @ounmaf, müşteri numaranızı bana özel mesaj üzerinden bu sorununuzu detaylı bir şekilde yazarak iletir misiniz? Ben konuya dahil olup size elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağım.

hat zayıflaman aşırı yüksek iç tesisata baktırmanı öneriyorum.