Uzun süreli internet kesintisi

yaklaşık 10 gündür internetim yok. 1 ağustos günü 3 saatlik bakım denilerek giden internetim , o günden beri gelmedi müşteri hizmetleriyle yaptıgım defalarca gerçekleşen görüşmeden ilkinde ayın 9 unda geleceği söylendi, 9unda gelmediği için aradığımda ise 10unda sorunun çözüleceği söylendi. tahmin edin ne oldu; bugun ayın 10u ve bugun aldığım bilgi ile internetimin 20 ila 25 İŞ GÜNÜ gelmeyeceğini öğrendim. ayrıca problemin TürkTelefon kaynaklı olduğunu söylüyorlar 10 gündür bunun komik tarafı ise bloğumda ve sitemde türktelekom kullanıcılarının hepsinin internet bağlantısı sorunsuz şekilde devam etmekte. resmen çocuk kandırır gibi oyalanıyorum ve işlerimi tamamlayamıyorum. var mı bu konuda ne yapmam gerektiğini söyleyebilecek birisi?

Selamlar @radsu, forum profilinizde müşteri numaranız bulunmuyor. Ekledikten sonra bilgi verirseniz sevinirim.

3418143

Kontrol ettiğimde bölgenizde yerel sağlayıcı kaynaklı bir arıza yaşanıyor. Yerel sağlayıcı tarafından çözülmesi gereken bu konu için 25 iş günü süre verildiğini görüntülüyorum. Kayıtlarınız üzerinden bilgi aktarıldı. Müsaitlik durumunuza bağlı olarak tekrar aranacaksınız :innocent: