Üzücü turknet

Farklı bir adresime ikinci türkneti bağlatmayı düşündüm başvuru yaptım 6 gündür ses seda yok 6cı gün bana teknik bir sorundan dolayı bağlayamadıklarını söylemiş telekom nedir dedim bu sorun onlarda bilmiyormuş sormuşlar cevap bekliyoruz diyor hemen türktelekomda bulunan birini aradım ve hayır altyapında dolabında hiç bir sorun yok ki keza bende sistemden kontrol ettiğimde hız vs herşey port açık gözüküyor ama ne hikmetse sadece TurkNet bu hatayı aldı üzücü gerçekten çok üzücü hiç bir şekilde kontrol ellerinde değil bilgi dahi alamıyorlar zannedersem türk telekom güzel ambargoluyor artık TurkNet 'i fark ettimki son haftalarda bununla ilgili turknetin binlerce şikayeti oluşmuş…Sonuç olarak TurkNet bugün vereceği cevaba göre gidip farklı bir hizmet bağlatacağım.

Selamlar @melanpi, başvurunuz 16.10.2022 akşam saatlerinde alındı. Aktivasyon süreci, başvurunuzdan sonraki ortalama 6 iş günü içerisinde tamamlanıyor. Süreciniz olağan seyrinde devam ediyor. Yerel sağlayıcı altyapısı üzerinden hizmet alacağınız için bu işlemler yerel sağlayıcı ile karşılıklı yürütülüyor. Alınan hata ile alakalı iletişime geçildi. Endişelenmeyin, ekipler gereken hassasiyeti göstererek aktivasyon sürecinizi tamamlayacak :melting_face:

1 Beğeni

Maalesef öyle olmadı yerel telekom ekiplerinden tanıdık bulup halledilmesi zor olan işi türknetin yerine ben yaptırdım sorun 75 mb olarak vermeye çalışılmasına rağmen 50 üstü olamıyacağını bildirmiş telekom ekibi fakat TurkNet daha bunu göremiyordu daha sonra türknetten iş emri numarasını alıp yine tanıdık yoluyla bugün telekomun gelmesini sağladım kısaca türknetin yapamadığını ben türk telekomla görüşerek yaptırdım yani sağolsunlar internet bağlatırken bile biz çalışıyoruz :smiley:

2 Beğeni

25.10.2022 tarihinde kurulumunuzun gerçekleşeceğini görüyorum. Gerçekleştiğinde buradan bilgi verirseniz sevinirim :handshake:

1 Beğeni

Evet türknetten yana tek üzüldüğüm nokta telekomun yaptığı 2ci sınıf muamelesi maalesef turk telekom kendi müşterilerine daha hızlı çözüm sağlarken TurkNet 'e kasıtlı zorlaştırıyor işleri kendim çözmek zorunda kalsamda çözüldü şükür