Gecen hafta destek kaydi actim herhangi bir sorun yok denildi 4 gun once tekrar destek kaydi actim bugün gelen bilgi 10.07.2023 tarihine kadar cozum saglanilacak deniliyor ayda 2 defa destek kaydi acmaktan bıktım suan TurkNet beni umursamiyor gibi duruyor
Merhaba, profilinize müşteri numaranızı yazar mısınız ve sorununuzu detaylı bir şekilde anlatır mısınız.
Yaklasik olarak 2 aydir uploud sorunu yasiyordum 1hafta once ayni sorun tekrar oldu destek kaydi actim herhangi bir sorun yok denildi destek kaydini kapattik bende 4 gun once tekrar ayni sorun olustu bugun destek kaydindan gelen cevap 10.07.2023 tarihine kadar sorun cozulecektir deniliyor
Dowlandda bir sorun yokken uploudumda nasil sorun oluşuyor onu anlamadim
65037979 buyrun alper bey tekrar bılgılendırme gelmıs 20.07.2023 tarıhıne kadar cozum saglanacaktır dıye yazılmıs ama kesın tarıh değil
Tekrar selam, genel arızalar yerel sağlayıcı tarafından yönetiliyor. Tarihler ilgili ekiplerden geliyor. Arızanın boyutu ve çalışmanın seyrine göre bu tarihler esneklik gösterebiliyor. Ekiplerin gereken hassasiyeti gösterdiğini görüyorum. Yerel sağlayıcıya konu hakkında gereken bilgilendirme yapıldı.
Alperen bey ben bunu anlamıyorum 2 senedir neden aynı vakitte sorun olusuyor ve Türk Telekom ekipleri ne zaman gelip bakmışlarda ariza var diyor her sene ayni sorunu yaşamaktan bıktım anlıyormusuniz
Sorun giderildi.