Upload nasıl arttırabilirim?

Şu anda Türk Telekom 100 mbps fiber kullanıyorum 100 download 7 upload geliyor. Sitede oturuyorum, TurkNet 100 mbps download 8 mbps upload özgür internet desteği var oturduğum yerde. Bir şekilde bu upload 16 mbps falan olabilir mi? Altyapı çalışmasıyla falan halledilebilir mi? Eğer böyle olursa türk telekom sözleşmem vardı onu bile iptal eder direk TurkNet’e geçerdim.

Merhaba upload değeri kullandığınız internet firması ne belirler ise o değerde olur muhakkak upload hat değeriniz belirlenenden fazladır şuan TurkNet sadece gigafiber abonelerine yüksek miktarda upload sunuyor

Tamam, ilginiz için teşekkür ederim.

Peki gigafiberi erken getirtebilme şansımız var mıdır? Ankara’da oturuyorum.

Ankara için herhangi bir çalışma var mı şu an için bir bilgi yok ancak çalışmalar başladığında merkezi bir yerdeyseniz site olarak dilekçe toplayıp TurkNet’e iletebilirsiniz. Projelerde öncelikli olarak bu alanlardan başlayacaklarını belirtiyorlar genellikle.

Ayrıca şu linki aşağı kısmında site yöneticileri ve sakinleri için almaları gereken aksiyonlar belirtilmiş. Zamanı geldiğinde uygularsanız öncelikli olabilirsiniz.

2 Beğeni

Adresinizi mahalle / ilçe / il şeklinde yazarsanız arka planda ilgili birime talep olarak iletebilirim, ek olarak @hahamyan 'ın anlattığı şekilde talebinizi iletebilirsiniz.

1 Beğeni

Karapürçek / Altındağ / Ankara

Adresiniz GigaFiber planları arasında yer almıyor, ilgili birime talep olarak ilettim.

1 Beğeni

Peki şu an yazsam olur mu? Gelecekte işe yarar mı? Yoksa bizim mahallemizde çalışma başlarsa mı yazmam gerekir?

1 Beğeni

İlginiz için teşekkür ederim. Umarım 2022 planlarına girebilir.

selam ankara/ümitköy/yaşamkent planlar arasında yer alıyor mu?