Upload Hızım Ne Zaman Artacak?

Herkese Merhaba. Geçtiğimiz aylarda Türk Telekomun upload hızlarını arttıracağını duyurmuşlardı. Ben Türrk Telekom alt yapısı ile Turknetten hizmet alıyorum. Upload hızım 7 küsur Mbps. Ne zaman artacağı hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Lokasyon: Sancaktepe

1 Beğeni

Cemal Taner hocam yakın zamanda gelecektir son zamanlar da test yaptıkları için kesintiler oluyor

Benimde yazlık hat aynı durumda 8 mbpsde kaldı

Ben 2-3 gün önce destek kaydı açtım aynısını sordum. Temmuz başı herkesin upload hızları yükseltilecekti ne oldu o iş dedim. Öyle bir çalışma yok size kim söyledi dedi :slight_smile: Onlarca şehirde insanların hızı arttı herkes paylaşıyor sosyal medyada dedim. Onlar yapa altyapısıdır dedi. Arkadaşımın da arttı vdsl kullanıyor dedim. Türk Telekom’dur dedi :slight_smile: O da TurkNet’li dedim nihayet sustu. Israrla yalanlama ve yaptı kadın. Ben de daha fazla uzatmadan kapattım konuyu. Bütün şehirlerde herkesin arttı, biz İstanbul’da kör karanlığa bakıyoruz öyle. Sözde Gigafiber de gelecekti 2022’de. Ondan da ses seda yok. Muhtemelen iptal edildi. Sağa sola reklam versin anca TurkNet :slight_smile:

1 Beğeni

Mükerrer konu. Cevap: Upload hızlarının artışı test ediliyor. Yıl sonuna kadar kademeli geçişlerin sağlanması hedefleniyor.