Upload artırıldı

Merhabalar nisan ayında birçok kullanıcı bu konu hakkında forumlarda konuştu. Sorum şu olacak, 75lik paket kullanıyorum uploadım 8den 10 a artırıldı. Fakat birçok kullanıcı 15 e sabitlendi. Bu ne kaynaklı olabilir? TurkNet-online işlemlerden destek talebi oluşturdum. Tam bir bilgi vermediler bana sadece 8den 10 a çıkardık. Gelişme olursa haber veririz gibi bir muhabbet döndü.

Selamlar @UMUTEROL, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?

1 Beğeni

15 upload denendi ve geri alında artık 10 geliyor.

15 ve 20 ek paket olarak satılacak sanırım

Upload port ücreti aynı, Abone başı kullanım ücretine de upload dahil değil yani bu iki kalemde Telekom’dan kaynaklanan ek bir maliyet yok. Farklı bir maliyeti de olacağını sanmıyorum. Dolayısıyla uploadı daha yüksek tanımlı paketler aktif olunca büyük operatörler hariç ücretsiz yükseltilebilecek.

Benim upload hızı 6 mbps acaba yükseltilecek mi upload hızı benimkinin de yardımcı olurmusunuz

merhabalar benim paketimde 75 ama upload hızım 8 mpbs

Hayır müşteri no’nuzu burada Müşteri No yazan yere yazın :point_down::point_down:

Kullanıcı adınız gizli bir bilgidir, paylaşmayınız.

Başka bir aboneliğim 75/15 di. sonradan 75/10 düştü. Herkeste düüşmüş. TurkNet ise hiç değişmedi. Hep 100/8. 100/10 olması için kayıtta açtım. Ama olumlu dönüş yapılmadı. Btk yayınladı ama vdslde 10 üstü veren yyok.

Aynı şekil arkadaşımın hattı 100Mbps ilk 15 upload geldi daha sonra müşteri hizmetleri bir işlem yaptı ve 8 e düştü o düşüş hala 10 a yükselmedi aylar geçti.

Hocam güncelleme gelmiş değerlere yeniden. 15 oldu benim hattım tekrardan.

Şuan TurkNet 100/20. Ama diğer aboneliğim 1000/8 kaldı. Arıza kaydı falan açmamak lazım. Hala alt sağlayıcılar Manuel düzeltemiyor.

Benim de geri değişti upload 15 çıkmıştı tekrar düştü suanki hızım 35/6 bakalım ne zaman yukselecek tekrar hızım

75 mb paketteyim ttnet altyapısı modeme gelen hız 74 mb upload 9 mb görünüyordu dün akşam ne olduysa internet aşırı yavaşladı modemden xdsl ye baktığımda alabileceğim hız 42 mb modeme gelen 25 mb görünüyor çağrı açtım ttnet saha ekiplerine bildirdik dediler ttnetten arandım sistem güncelliyoruz düzelir dendi şu saat oldu aynı işin garibi şu anda alabileceğim hız 52 mb modeme gelen 23 mb görünüyor modeme her girdiğimde 3-5 mb asağı düşüyor TurkNet aradı sistem düzeltildi mesajı geldi dedi bende dah kötü oldu dedim tekrar bildirildiği mesajı geldi iki modem var ikisindede de aynı bazen 15 dk bazen yarım saatte bir hat kopuyor tekrar bağlanıyor yarın ola hayrola bakalım korkum 82 mb destekleyen portumun ttnet tarafından değiştirilmesi bölge sıkıntılı hat bağlanamıyor

Sabah ttnet saha ekibi geldi direkteki kutu da oksitlenme varmış yeniledi bu arada upload hızımda 15 mb yükseltildi