Ucretli kurulum cozum onerisi

Daha dun turknetli oldum lakin internete cikis yapamadm. TurkNet telekoma telekom TurkNet 'e TurkNet asusa(modem markam) topu atip drdular. 1 kiai yonlendirilmedi. Bugun ise sunulan cozum ucretli kurulum onerisim dedim saka yapiyorsunuz hrhlse ne ucretli kurulumu. Daha dun abone olmusum intrrnet alamamisim bunn icin deniyorum herseyi firmann sundugu teklif ucretli kurulum. Tekrar iptal ettirdim bende baska cozum yoksa dedim. Her mecrada bu deneymlermi anlaticam ve tavsiye etmiycem. İns yetkili birileri okuyordur. Dunden beri oyalaniylrum. Yaziklar olsun.

1 Beğeni

Aktivasyon bitmiş miydi?

Merhaba @bhathuhan, açmış olduğunuz diğer konunuza biraz önce yazdım. Bana müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Size bu konuda yardımcı olmaya çalışmak isterim.

Merhabalar, siz bize churn olarak başvuru yapmışsınız. Churn(geçiş) işlemlerinde size kurulum ekibi gelmiyor ve internet sinyalinizi aldıktan sonra modem kurulumunuzu kendiniz yapmanız gerekiyor. Arkadaşlarım size iç tesisatınızı da kontrol etmeleri ve modeminizi kurmaları için ekip yönlendirmeyi önermiş. Siz kabul etmemişsiniz.

Bu süreç içerisinde biz ekstra bir şey yapamıyoruz. Modem kurulumuz için ise size bir yönlendirme yapmışlar. Modem üretici firmanız ile görüşerek destek alabilirsiniz.

Ben yine bu durumunuz için arkadaşlarıma ulaşarak yapılması konusunda ekstra bir şeyler var mı ona bir baktıracağım. Size geri dönüş yapacağız.