Twiter,YouTube,iptv donma ve veri akışı düşüşü

Merhaba
Modem hat bilgilerim aşağıda görünüyor. Bir süreden beri Twitter,YouTube,IPTV gibi kullanımlarda sorun yaşıyorum. Video yüklenmesi zaman alıyor sık sık görüntü donmaları yaşıyorum. Veri akışı 20 ila 80kb arasında değişiyor. IPTV yi kullanamıyorum bile. Mobil veriye geçtiğinde hiç sorun kalmıyor sorunsuz hepsini kullanıyorum. Amazon Prime video da hiç sorun yok sorunsuz kullanabiliyorum.

-İp6 ya hiç geçmedim
-İnternette herhangi bir kısıtlama yok
-Hız testleri hat bilgileriyle uyuşuyor.
-Wifi ve ethernetten denendi.
TT band kısıtlaması mı yapıyor acaba yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler ederim.

Selamlar @Serrikoc, hattınızla alakalı arka planda birkaç güncelleme yaptım. VPN veya DNS kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız VPN’yi kapatmanızı, DNS’nizi ise 1.1.1.1 ya da Google DNS olarak güncellemenizi tavsiye edebilirim. Ek olarak destek kaydınız üzerinden inceleme devam ediyor.

Merhaba
VPN ve DNS kullanmıyorum.
TurkNet ten “güvenlik profil değişikliği yapılmıştır” şeklinde mesaj gelmiş. Ayrıca, santral ve saha dolabında sorun olduğu güncelleştirme sonucu çözüldüğü söylenmiş. Amazon prime da sorun yaşamam band kısıtlama olabileceğini düşündürmüştü. Şuan için hiç bir platformda sorunum kalmadı sizler ve ilgilenen tüm yetkililere çok teşekkür ediyorum.

1 Beğeni

Yapılan işlemler sorunu çözmüş. Süper, keyifli kullanımlar :heart_hands:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.