Twitch donma

Twitch de yayin izliyemiyorum habire donuyo superonline de boyle bi sorun yoktu yayinlar habire takiliyo upload indirme falan yapmiyorum arka planda yardımcı olurmusunuz 100 lük paket


1 Beğeni

Hocam 100 lük paket ama modeme gelen Max hız 77. Birde modem arayüzünden ipv6 kapatıp deneyin. Hala devam ederse DNS değiştirin. En son çare destek kaydı açmak.

ipv6 hizmeti tanımlı değilse bile açık olması sorun yaratır mı?

1 Beğeni

Merhaba, hız testinden daha doğru bir sonuç alabilmek için bilgisayarınızı modeminize kablo ile bağlayıp hız testi yapmayı denermisiniz?

bazen otomatik ipv6 havuzuna dahil ediyormuş TurkNet. Bir arkadaş burada yazmıştı.

1 Beğeni

Tamamdır öyle ise. Öğrenmek istedim. Benim sürekli açık ondan. :slight_smile: Teşekkürler.

1 Beğeni

belki ben yanlış biliyorumdur.

1 Beğeni

Kendi fikrim 50’lik pakete geçerseniz sorun çözülecektir 8’lerde SNR pek iç açıcı değil

Merhaba arkadaşların dediği gibi ipv6 özelliğini kapatmak sorunu çözecektir ama bu modem de ipv6 yı kapatmanın bir yöntemi son yazlım da maalesef yok Telekom un verdiği td-w9970 v3 model modemlerde son sürüm olan 21.12.01.01006 versiyon yüklü ise root erişimi şu anlık engellenmiş durumda root girişi olmadan ipv6 yı kapatmak için gerek olan menülere erişiminiz olmuyor.

Ipv6 aktif detilki 4 kullaniliyor

16 kullanirkende ayni sorun vardi kanlonun benim ile ilgisi yok telekomun turkuaz kablosu ile hizmet aliyorum direkten gelen kablo

Ipv6 kapali dns işlerinden anlamıyorum

Merhaba, twitch’de ayarlar üzerinden düşük gecikmeyi devre dışı bırakıp canlı yayınları izlemeyi dener misiniz?

image

Bu sorun eğer sadece mobil veya kablosuz internet üzerinde yaşıyorsanız kablolu olarak bilgisayarınıza modeminizi bağlayıp öyle yayın izlemenizi isteyeceğim. Kablosuz üzerinde sorun olup, kabloluda yayınlarda donma vs. olmuyorsa modemde sorun olma olasılığı var veya kablosuz ağınızı etkileyen faktörler söz konusu.

ipv6 özelliği çalışmasa bile ayarların açık olması etkiliyor.