Turktelekom Çileden Çıkartıyor.. (ve gigafiber geldi 🤗)

Merhabalar 6 seneye yakın turknetin aktif müşterisiyim . Turktelekom bunu bilerek mi yapıyor anlamış değilim , geçen seferde aynısını yaptı bana . Türk telekomdan kaynakli Bölgede arıza olduğunu ve arızanın su tarihe kadar süreceğini bildirmiş . Binada Turktelekom kullanan kiracilarim var, zaten çok şükür gigagiber geldi sinyal verilmesini bekliyoz , aktivasyon tamamlanir tamamlanmaz hepsini TurkNet 'e geçirecem . Şimdi Merak ettim bı alt ve yanımda oturan kiracimda bölgesel sorunlu arıza yokda [Şuan onlar turktelekomda ] Sırf Ben Turknetliyim diye bana mı arıza var ? Geçen seferde aynısını yaptı Turktelekom bana . Bilgi sahibi aydinlatacak kimse varmı ?

1 Beğeni

Geçen seneye ait SS ler



Konu kapanabilir çok şükür an itabiri ile altyapı sorgulamada gigagiber aktifleşmiş (: çok şükür kurtuldum şu turktelekomun sırf müşterisi olmadığım için yaptığı sorunlardan (:

4 Beğeni

Hayırlı olsun darısı başımıza

1 Beğeni

Benzer sorunları ben yaşıyorum her gece TT kaynaklı dslam arızası yaşıyorum. Sorun bağlı olduğum cihaz ile alakalı. Mahallede başka aboneler sorun yaşamıyorum diyorlar. Sanırım onlar farklı cihazlara bağlılar. Bu arada gigafiber in gelmiş olmasını kendime gelmiş kadar sevindim. Umarım kısa sürede aktivasyon biter ve hız testlerini bizimle paylaşırsınız. :+1:t2::rocket::rocket:

1 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın hizmetinizi bizde şu 1000 Mbps yazısını görmek için 98 gündür Proje ekiplerinin gelip Optik fiber dağıtım kutusuna kablo takılmasını bekliyoruz gülermisin ağlarmısın

2 Beğeni

İnşallah hocam :hugs: teşekkür ederim

Anladım üstad bilgilendirme için :grinning: çok çok teşekkür ederim darısı inşallah gelmeyen bütün arkadaşlara :pray:

Çok teşekkür ederim hocam inşallah en kısa zamanda sizinde aktif olur :pray:

2 Beğeni

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bizde gigafiberi görmek için dört gözle bekliyoruz lakin umarım artıık fazla uzamazda bizde kavuşuruz. @Jax hocam biz şanssız kısımdanız. 4 ay bitti bizde beklemekteyiz 5. aydayız beklemeye devam elbet birgün yüzümüze güler.

1 Beğeni

TurkNet keyifli uçuşlar diler :rocket:

1 Beğeni

Teşekkürler hocam ilgi ve alakan ve yardımın içinde ayiretten teşekkür ederim

Rica ederim, keyifli kullanımlar :heart_hands:

1 Beğeni

İnşallah hocam en kısa zamanda kavuşursunuz :pray: tekrardan teşekkür ederim

2 Beğeni

Semt neresi hocam belki bizde internet için taşınırız :grinning:

Esenler Tuna mahallesi hocam tunanin bütün sokağı aktif edilmiş durumda şuan :grinning: bekleriz hocam kiralik ev yardımcı olurum

Beykoz’a gelmeyecek büyük ihtimalle fiber bakacağız artık başka semtlere.

İnşallah gelir hocam :pray:

Güncelleme : Az önce iletişime geçtiler yarına kurulum için randevu verildi :partying_face: birde bir şey soracaktım ? benim şuanki modem TP-Link Archer-VR600 AC2100 bunu kullanmaya devam edebiliyor muyum? Yoksa yeni verilecek modemi almak zorunda mıyım?[Modem ücretsiz veriliyorda gereği yok diye düşünüyorum benim için ]

Merhaba, @ismailaygn Modemi kullanmaya bilirsin, istersen elindeki modemi kullana bilirsin kurulum için yardımcı olabilirim. :slight_smile:

1 Beğeni