TürkTelekom Aktivasyon Süreci

Öncelikle Selamlar
Yaklaşık 1 hafta önce binaya TürkTelekom fiber kutusu takıldı. TurkNet ekiplerine paket değişikliği için başvurduğumda bana TürkTelekom’un aktivasyon yapmaları gerektiğini söylediler.


Şuanlık bu halde evin girişi, altyapı sorgularında anlık aldığım sonuçlar:

TurkNet
Screenshot_3

TürkTelekom
Screenshot_2

Merak ettiğim konu ise bu aktivasyon süreci tahmini kaç gün sürer?
Teşekkürler!

Ekstra Not: Altyapı süreci bittikten sonra internet hızım dipleri gördü yaklaşık 5-6 gündür hızım;

bu şekilde. Kimsenin günahını almak istemiyorum ama fiber sürecinde iç tesisatı yapan ustalar istemeyerek(!) hasar verdi diye düşünüyorum. TurkNet’e destek kaydı bıraktım ve bir TürkTelekom çalışanı bana binaya gelen internette bir sıkıntı olmadığını, bina tesisatında bir sıkıntı olduğundan bahsetti. Elektrikçi çağırıp iç tesisatı hallettirmeliymişiz. (Kullandığım internet TurkNet ADSL16 - Fiber kutusu gelmeden önce 15Mbps görüyordum.)

Merhaba @Narcilius forumumuza hoş geldiniz :hugs:

Ortalama 1 ay sürebilir, konu hakkında net bir yanıt almak için bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Dilerseniz öncelikle modemi direkt olarak ankastre kutusuna bağlayıp test edebilirsiniz gene aynı şekilde düşüş varsa dış hat kaynaklı bir sorun yaşanıyor olabilir.

Hızlı cevabın için Teşekkürler! @Baran
Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçeceğim.

Türk Telekom görevlisi kendi ekipmanlarıyla ankastreyi kontrol etti. Bina içi tesisatta bir sıkıntı olduğunu söyledi. Elektrikçi çağırıcam gibi görünüyor.
Tekrardan Teşekkürler!

Gelişmelerden haberdar edin yapılabilecek farklı bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım. Rica ederim, iyi günler dilerim :slightly_smiling_face: