Bu kategori altında forumumuzda bulunan konu başlıkları dışındaki içerikler paylaşılabilir. Merhabalar, ben normalde turknetin internet sitesine sorunsuz bir şekilde girebiliyordum. Fakat son 6 7 gündür girmeye çalıştığımda, www.turk.net bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı diye bir uyarı alıyorum. Bazende girebiliyorum fakat aşırı geç girebiliyorum. Acaba bu genel bir sorunmu yoksa bendenmi kaynaklı? bunu anlayamadım. Mobil veriden girmeye çalışınca girebiliyorum, fakat ne hikmetse normal wifiden girmeye çalışınca olmuyor. Bu arada sadece turknetin sitesinde oluyor bu, başka hiç bir siteyle alakalı bir sorun yaşamıyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim, iyi günler.
Merhaba, TurkNet’ in güvenlik sistemleri IP nizi geçici olarak blokladı muhtemelen. Çok fazla istek yapmanız saldırı olarak algılamış olabilir. Normal bi durum. Muhtemelen erişim engeliniz kalktığı için erişebiliyorsunuz. Genel bi problem yok yani. Sizin IP le alakalı bir durum bu.
Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.
Anladım, teşekkürler bilgilendirme için. Zaten öyle birşey olduğu belliydi, çünkü ip adresim değişince girebiliyordum. Tekrar bilgilendirme için teşekkürler, iyi günler.