turknetin sitesine girememeyle alakalı

Merhabalar. Ben buraya bir konu açmıştım dün fakat niyeyse ya onaylanmadı, yada başka bir sorundan dolayı görünmüyordu. Şimdi ben dün, yaklaşık 6 7 gündür turknetin sitesine giremediğimi, girmeye çalışınca ya sitenin yanıt ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü diye, ya da, www.turk.net bağlantıyı beklenmedik şekilde kapattı tarzında hatalar alıyordum. Fakat, bu sadece wifiimde oluyordu. Acaba bu genel bir sorunmuydu? şuan düzelmiş gibi görünüyor, girebiliyorum yani. Ha vpn yle falanda girebiliyordum buarada, birde birtek turknetin sitesinde oluyordu. Acaba bu genel bir sorunmuydu yoksa benlik bir sorunmuydu? bunu öğrenmek için bir konu açmıştım ama dediğim gibi, konum onaylanmadımı, yoksa başka birşeymi oldu anlamadım. Yani dediğim gibi, aranızda yakın zamanda bu sorunu yaşamış olanlar var mı TurkNet kullanıcıları? bana bilgi verirseniz sevinirim. Ha bazende şöyle birşey oluyordu, turknetin sitesine giriliyordu ama aşırı yavaş giriliyordu, bu saydığım sorunların hepsi sadece wifide oluyordu ama, sadece turknetin sitesine girerken oluyordu. Aydınlatırsanız sevinirim.