Türknet'in Dün Duyurduğu Zam

Yılda bir kez yaptığımız fiyat artışı ile temmuz ayı itibariyle kullandığınız internet hizmetinin fiyatı 95 TL olacak. (Mevcut eski paket fiyatı 35/6 85TL)

Zam’ın sebebi;
-Yükselen kurlar,
-Hizmet aldığımız firmaların yansıttığı artışlar,
-Yıllık enflasyon oranı
-Özel İletişim Vergisi (ÖİV)’nin yükselmesi ve veri kullanımının %29 artması

1 Beğeni

bu fiyatlarda en çok sevinenler TurkNet fiber kullananlar

1 Beğeni

+10TL fark olanlar 105TL mi olacak ?

50 75 100mbps 100tl 8 16 35mbps 95 tl olacak

En çok sevinenler mi =)
en kaliteli hizmet en ucuza diye reklam yapıldı. Şuanda diğer bir büyük şirket 100 Mbps down 8 up 99 TL. Bizim farkımız ne ? Yapa denildi yapa geçtik hep beraber kazanalın diye hatta kimimiz ben dahil kullanıcı davet etti. Şimdi ben çağırdığım adama ne diyeyim.

1 Beğeni

Merhabalar, TurkNet olarak her zaman kullanıcılarımızın yanında olabilmeye çalışıyoruz. Ancak son zamanlarda artan veri kullanım oranları, dolar kuru, enflasyon derken fiyat değişikliğine gitmemiz gerekti…

Arkadaşlarınızı hala TurkNet’e davet edebilir ve davet ettiğiniz kadar ücretisz internet hizmetimizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Hangi şirket o? 99 TL ye 100 mbps?

comnet adı. Küçük bir şirket değil

Onlar ile aramızda hâlâ küçük ama güzel bir fark var. Arkadaşını getir kampanyası :hugs:

2 Beğeni

TurkNet maliyetini ADSL kullanıcılarından çıkarıyor. Ben hala Türknetliyim ve herkese TurkNet’i önerdim neyse bunları anlatmaya gerek yok, size bir eleştiride bulunayım. Şeffaflık sayfanızda aboneleriniz aldıkları hız istatistiğini paylaşın biz de gerçekten sizin kullanıcılarınızın yanında olduğunuza inanıp hak verelim.

1 Beğeni

Açılan Sunucularda bi plan var mı :slightly_smiling_face: 4 ping fiberle yarışacak nerdeyse

95 tl 35 mbt
99.90 tl geri kalan hız
10 tl telefon
3 tl 1000 dk

Bunlar var +10 tl üstüne ekleme diye birşey olmayacak 95 tl 5 tl üstüne ekleme olacak

95 tl olanlar 99.90 tl olacak

TurkNet YAPA hizmeti sayesinde 3-4 MS alıyorum speedtestte, binamız çok eski ona rağmen ortalama 30 MBPS VDSL alıyorum, diğer bina sakinleri ADSL 8 MBPS alıyor.
Değil 95, 195₺ de olsa ben bu parayı TurkNet’e veririm çünkü istediğim hızı bu firma bana sağlıyor. Bulunduğum bölge altyapı konusunda çok kötü, ping değerim VDSL olmama rağmen Fiber hizmet alan insanlar ile aynı hatta daha iyi.

Comnet kullanan araştırmadım. Ama bakacam ping ne alıyor nasıl bir hizmet anlayışı var diye. Arkadaşını getir kampanyası da bir yere kadar işe yarar. Sonra olan hem sana hem ona oluyor :grinning:
Moralim bozuldu gerçekten. Gelse gigafiber çekse bu fiyata 100/50 verse derim tamam adamlar hizmet veriyor. Ama daha yüzümüzü yıkamaya fırsat kalmadan boyayı sürdüler Kızılderili misali. Helal olsun ne diyelim

Sen verebilirsin. Haklı olabilirsin. Ama hizmetin bolca verildiği yerlerde olanlar şuan kandırılmış pozisyonda.
Böyle devam ederse gelen olduğu kadar gidende çok olur.
Kalkıp fiber in bol bol çekildiği yere gigafiber çekiyorlar ama en ihtiyaç duyulan yerlerde yok. Çok tuhaf bir davranış.

99.90 tl ye giga 1000 150 veriyor :slight_smile:

Kalıcı değil o merak etme. Sadece abone çekmek için. Birkaç ay sonra der ki kullanıcı yoğunluğu nedeniyle değişime gittik vs.

Bir yanlışı düzeltelim yalnız 10 tl modem kirası da var yani 110 tl comnet, zamı savunacak değilim de hala 100mbps fiberi en ucuza veren gerçek anlamda iss diyebileceğimiz firma TurkNet

1 Beğeni

Evet sizinde yanlışınızı düzeltelim o zaman. Modem ücreti ile ilgili.
xdsl kullanıcısına bir yük bindirme yapmıyor.

sanırım okumamışın attığım postu “100 mbps fiberi en ucuza veren gerçek anlamda iss” yazmışım benim cümlemden xdsl çıkmamış ki zaten

1 Beğeni