Türknetin destek yetersizliği ve internet erişimim olamayışı

internetimi 16 nisan günü bağlattım ve ara ara kopmalar yaşamaya başladım (LOS ışığımın kırmızı yanması ve düzelmemesi) normaldir dedim fakat sıklaşmaya başlayınca 28 mart gününde destek talebi oluşturdum internetimin düzeltilmesi için lakin bugün 9 nisan internetim hala kesiliyor ve 8 nisan saat akşam 5 yani “21 SAATTIR INTERNET ERIŞIMIM BULUNMAMAKTA” dün gönderilen altyapı çalışanının kutuya müdahale yetkisi bulunmamakta diyip ayak üstü getirilen ve gönderilen arkadaş sonrasi tekrar yardım istedim, altyapı çalışanlarımız yarın size ulaşacak ve sorununuzu çözecek dediler lakin HALA bana ulaşan kimse yok ve 21 SAATTIR INTERNETIMI KULLANAMIYORUM. Istanbulun göbeğinde şişlide yaşıyorum sanki taşrada ücra bir köyde yaşıyormuş muamelesi ile ilgileniliyorum. artık destekten yardım alamadigim icin buraya yazmak zorunda kaldim nolur yardim edin bir de dalga geçer gibi bana yaklaşan faturamı falan hatırlatıyorsunuz daha önce hiçbir internette bunu yaşamadım nolur yardim edin.

Merhabalar, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Sorunun bir an önce çözülmesi adına ekiplerimizle iletişime geçtik. Konu hakkında dönüş yapılacaktır, ekip arkadaşlarımız kısa süre içerisinde size ulaşacak. Gelişmeleri 86975420 numaralı kaydınız üzerinden takip edebilirsiniz. Mutlaka destek olacağız.

hala yardim edemediniz 24 saatten fazla bir suredir kesinti yasiyorum ve kimse telefonlarima cikmiyor ne rezil bir hizmet bu? istanbulun gobeginde bunu yasatmaniz hak mi?

hala yardimci olan yok bilmem kac gundur internetim kesik… saka gibi resmen artik biktim bu durumdan bana yardimci olan 1 kisi yok hep ust birime iletip aciliyet belirtiyorsunuz ama gelen giden yok

Merhaba, sorun çözülmüş gözüküyor. Tekrar bir problem yaşarsanız bize bildirmenizi rica ederiz. Memnuniyetle destek olmak isteriz.