Türknet'in binada yaptığı çalışma

Merhaba, bu sabah binaiçi ve dışında matkap ile çalışmalar yapılıyordu, sese uyanıp ne oluyor diye baktım. TurkNet çalışanı 3 arkadaşı gördüm ve sordum ne çalışması yapılıyor diye, fiber çalışması yapıldığını söyledi GigaFiber mi, Türk Telekom fiber mi öğrenemedim. Bağladıkları kablonun resmini aşağıya atıyorum. Bir fikri olan var mı? Ve bu kablo çekme aşamasından sonraki süreç nasıl ilerliyor, bilgi verebilecek var mı?

Gigafiber olduğunu düşünüyorum, planlama olup olmadığını TurkNet altyapı sorgulama alanından görebilirsiniz.

TurkNet çalışanları yurdun dört bir yanına türk telekom fiber hattını döşemek için canla başla çalışıyorlardı…

3 Beğeni

:smiley: Hahahaha Ben de bekliyorum ama imkansız. YAPA’yı fibere çevirseler efsane olur.

Valla kabloyu çekmişler, bu saatten sonra gerisi gelir diye düşünüyorum.

TurkNet fiberse bağlantı çok uzun sürmez. Ama ttt fiber ise 1 yılı bulur hizmetin aktif olması. Ayrıca TurkNet çalışanı TT için fiber çekmez.

Çok yüksek ihtimalle TurkNet ama kablo çekildikten sonraki süreç nasıl işliyor ne kadar zaman alıyor açıkçası merak ettim

Böyle bir sürpriz e o kadar çok ihtiyacım var ki :slight_smile:

Merhabalar, yüksek ihtimalla bölgenize TurkNet GigaFiber hizmeti gelmiş… Çok şanslısınız :tada: Bölgenizi bana il\ilçe şeklinde belirtirseniz size bu konuda daha net bir açıklama yapabilirim.

4 Beğeni

Merhaba, İstanbul, Bahçelievlerdeyim bu arada resmini attığım kablonun üzerinde de TurkNet Drop Kablo yazıyor. Bundan sonra ki süreç nasıl ilerliyor acaba. Kablo çekildikten sonraki aşama nedir, fiber hizmetini ne kadar süre sonra almaya başlarım acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.

Hangi mahalledesiniz? Onu da öğrenebilir miyim?

1 Beğeni

Zafer mahallesindeyim

GigaFiber gelmiş size :rocket: Sizinle yüksek ihtimalle bu hafta içerisinde arkadaşlarım bilgi vermek için görüşecekler :star_struck:

4 Beğeni

Kobla çekildikten sonra binanıza bir kutu koyulacak… Kutu koyukduktan sonra benimle iletişime geçin. Aktivasyon işlemlerinin tamamlanacağı tarih bilgisini sizinle paylaşayım.

1 Beğeni

Ay hadi İnşallah, bu arada apartmandan birilerinin rızasını falan beklemek durumunda değilim değil mi? Bazılarının Bina olarak başvurması gerekiyor falan diyorlardı. Benim yapmam gereken tek şey, kutu apartmana yerleştirildikten sonra sizınle iletişim kurup aktivasyon işlemini gerçekleştirmek. Onun dışında aboneliğimi iptal edip, yeniden abo elik başvurusu yapmam söz konusu değil dimi?

1 Beğeni

İptal edip tekrar başvuru yapman gerekiyor ben iptal etmeden geçmek için uğraşmıştım ama oluyor maalesef. Şu an kullanıyorum çok memnunum.

Evet buraya gigafiber gelecekti, 2021 içersinde.

İnş bizede gelir en kısa sürede

valla bizim mahalleye de gelecek dedi donanım haber sitesindeki firma yetkilisi arkadaş… umarım gelir kablonet ve

Merhaba arkadaşlar benim binaya da 16 mayıs ta bu resimdekine benzer şeyler yapıldı hatta kablonun üzerinde ki yazıya baktım. TurkNet drop kablo yazıyor… ve bu şeyler yapıldığından beri duruyor. alt yapı sorguladığımda çıkmıyor yani bana da mı gigafiber geldi. anlamadım bu işi ?


1 Beğeni