Yaklaşık 5 gün önce TurkNet internet bağlattım, adresimde altyapı olmadığı için yan binadan internet alıyorum evime gelen yaklaşık bir 45m kablo var bağlatırken tüm kurulumu elektrikçiye yaptırdım. Ekipleri evime kablo çekemeyeceklerini söyledikleri için kablo dahil kendim aldım daha sonra kurulumu yaptım ve hız testi yapmak için TurkNet’in hız testi sitesine girdim siteye girmem yaklaşık 3 dk mı aldı. Hız değerlerimin download 8Mbps upload 200Kbps olduğunu gördüm ve destek talebi oluşturdum TurkNet beni aradı ve baştan modem kurulumu yaptık hız değerlerimin değişmediğini söyledim telefonda gün içinde artacak dediler tüm gün bekledim ama ne internet hızım düzeldi ne de TurkNet bir dönüş sağladı bunun üzerine tekrar destek kaydı açtım bu sefer de modemimin IP almadığını söylediler onu da yaptık yine gün içinde düzelecek dendi, yine düzelmedi yine destek kaydı oluşturdum bu sefer de modemden kaynaklı dediler gittim ve sıfır bir modem aldım onda kurulum yaptım ve denedim yine değişen bir şey olmadı. Üstüne hızınızı 24Mbps’e sabitliyorum düzelecek dediler yine düzelmedi ekip yönlendirmelerini istedim kaçamak cevaplar vererek arayacaklarını söylediler hala aramadılar. 5 gündür bana vadettikleri interneti veremiyorlar. Daha sorunun neden kaynaklandığını bile bilmiyorlar bir de üstüne bana kurulum ücreti adı altında fatura kesmişler hiçbir kurulum yapmamalarına rağmen.
Mevcut hızınızı koruyacakları yerde her gecen gün değerlerinizi düşürüyor lar çözüm olarakta hep düşürmenin peşindeler benimde 100Mbps hızım,sözleşmemde geçer fakat alt yapım her gecen gün düşüyor maalesef…
Merhaba, müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz? Güncel numarayı kontrol ettiğimizde iptal edilmiş abonelik gözükmektedir.
Merhaba sevgili yetkili, istemiş olduğunuz bilgi 806727 sanırım şu anda max 66 Mbps / 8Mbps almaktayım gereken hız değerlerimin yeniden güncellenmesi tarafınızdan rica ederim.
İyi geceler iyi çalışmalar dilerim
Merhaba, şu an sorun yaşıyor musunuz?
Merhaba sevgili TurkNet destek ekibi, benim sorununum hızımın düşürülmesi mevcutta ekde göndereceğim resimde görülmekte olan hızımıda benim çabalarımla maksimum bu hızı almaktayım benim sizden ricam mevcutta olması geren hızım 100 Mbps / 20 Mbps değerlerine getirilmesi. Teşekkür eder kolaylıklar dilerim…
86990737 numaralı kaydınızı oluşturup konuyu ekibimize ilettik. Kısa süre içerisinde dönüş yapılacaktır.