TurkNet'e yeni geçiyorum sabit fiyat kampanyasıyla ilgili bilgi almak istiyorum

Merhaba arkadaşlar başka bir sağlayıcıdan TurkNet GigaFiber’e geçiş için dün arayıp işlemlerimi başlattırdım. İlk 1 ay test süreci gibi süreceğinden ve taahhüt bozma ücretimin de TurkNet tarafından karşılanan 2000 TL’nin toplu fiyattan düşülmesini bekleyeceğim için muhtemelen bu tarih 30.04.2024’ü geçecek. Sabit fiyat kampanyasının detaylarında son gün 30.04.2024 yazıyor. Başvurumu gerçekleştirirken telefondaki müşteri hizmeti olan kişi bu kampanyadan tarih geçse bile yararlanabileceğimi söyledi. Yararlanabilir miyim? Yararlanamaz mıyım?

Ayrıca kurulum online işlem merkezinde tahmini olarak 23 Nisan günü olarak öngörülüyor yazıyor, 23 Nisan resmi tatil olduğundan dolayı ekipler o gün çalışıyor mu?

Selamlar @Advocate, kampanya talebe bağlı olarak uzatılabiliyor. Sizin de bu kampanyaya katılımınızda bir sorun olmayacaktır. Resmi tatillerde nöbetçi ekipler görev yapıyor.

Bu sabit fiyat kampanyası sürekli olarak talebe bağlı uzayan bir kampanya mı peki? Ayrıca 23 Nisan günü kurulum yapmadıklarını ve randevumun 25 Nisan’a sarktığını söylediler.

@alperenatici üstteki cevabımda da sormuştum fakat görmediniz sanırım, bu sabit fiyat kampanyası sürekli olarak talebe bağlı uzayan bir kampanya mı?

Selamlar @Advocate, gösterilen ilgiliye bağlı olarak şirket kararıyla uzatılabiliyor.