TürkNete sitem mesajıdır

ping değerleri çok oynuyor haklısınız ping değerlerinden ötürü bile iss değiştirmek kullanıcının yapabileceği en mantıklı şeydir. Biz hakkımızı aramaya çalışıyoruz fakat OİM’deki gelen mesajlar bizi susturmaya yönelik oluyor. 80 mbps destekleyen hattıma maksimum 6 mbps alabilirsiniz diye susturulmaya çalışılmışlığım dahi oldu (80 mbps kullanıyorum). Ping konusuna müdahele edemiyoruz diyip kapatıyorlar. OİM’e bir düzen getirilmesi TurkNet için genel anlamda bir yükselişe sebep olacak yoksa bu şekilde devam ederse kullanıcı artışı yerine kayıplara gitmeye devam edecektir. Gözle görülür bir yükselişe sahip olan İSS’ler kendilerini her geçen gün geliştirmeye çalışması zaten firmanın ayakta çok güçlü durmasının sebebidir. TurkNet’in bunu yapabileceğini düşündüğümüz için müşteriler geçtiğini düşünüyorum. TurkNet’e güvendiler. Her geçen gün bu güvenleri boşa çıkıyor. Bir gün ki bu dediklerim olabilirse TurkNet tüm kullanıcıların geçmek için can attığı bir İSS haline dahi gelebilir. Fakat şuan ki haliyle ilgili bunları demek kesinlikle doğru değil. Son olarak Telefon ile müşteri hizmetleri artık gelsin TurkNet :smiley: (TT kaynaklı sorunlar çok uzuyor bunada bir el atın benden söylemesi)

eğer ki bunu okuyan bir TurkNet yetkilisi varsa bunu şikayet olarak değil öneri olarak alsın ki kendilerini geliştirmek için adım atsınlar.

1 Beğeni