Turknet'e geçtikten sonra aç gözlü olmak

Bu sadece bana mı has bilemiyorum şimdi , öncesinde 110 tlye falan superonlineden 24 mbps zar zor alıyordum
şimdi hattımın desteklediği hız 60 küsür olduğundan 60 küsür hız çıkıyor speedtest sonuçlarım, ama indirirken 7.3 mb hızla indiriyor onu hiç anlamadım gerçi :smiley:

problem şu , 24 mbps benim için max hızdı, vodafone da da zar zor aldığım hız buydu superonline da da böyle oldu, 24 mbpsyi aşırı abartırdım.

TurkNet 'e geçtim ödediğim fiyat sadece 95 tl, aldığım hız 60 mbps zaten aşırı hızlı üstüne Turknette ne hız alırım sorgulamasında yakında gigafiber bölgemde olacağını söylüyor 125 tlye 200 mbps hızdan bahsediyor 200 mbps nasıl bir şeydir bilmiyorum 60 mbps böyleyse 200le artık neler olur düşünemiyorum ama hep daha fazlasını istemeye başladım, daha kalite olsun daha çok hız olsun diğer operatörler o kadar kısıtladı ki TurkNet böyle hız verince şımarmadım değil hani :smiley:

internet ortamında “TurkNet müşteri iletişiminin diğer operatörlerdeki gibi hızlı” olmadığını söylüyorlar onada razı geldim iletişim esnasında TurkNet operatörlerine olabildiğince yardımcı olmaya çalıştım ki ne kadar çok detaylı ve anlaşılır bilgi verirsem o kadar hızlı çözüme ulaşır düşüncesiyle ki daima da öyle oldu.

Çünkü anlıyorum bu fiyata böyle hız sunduklarında bazı şeylerden feragat edebileceklerini ve anlayışla karşılamak gerektiğini düşünüyorum.

Müşteri hizmetlerini arayayım anında cevaplasın her işime koştursunlar diye bir isteğin bedelinin ayrıca masraf olduğu çok açık bence,

Teşekkürler TurkNet,

1 Beğeni

İnsanoğlu olarak her konuda böyleyiz, bir fazlasını görünce bir fazlasını daha isteriz :smiley: Açgözlülük fıtratımızda var :slight_smile:

1 Beğeni

fakirliğe alıştırıldığımızdan o yoksa açgözlülük değil dolar ve euro uçtuğu için internetimiz de dünya geneli ucuzlamış gibi gözüküyor artık tabi o ayrı :laughing: ama diğer ülkelerdeki insanların geliriyle internet ücretini/kalitesini kıyaslarsan hala çok gerilerde olduğumuzu görebilirsin

7.3MB/s hızla indiriyor. Speedtest ise mbps (Mb/s) cinsinden gösteriyor. Steamde çıkan MB/s değerini 8 ile çarparsan mbps cinsinden kaç hız ile indirdiğini bulursun Attığın görselde 7.2MB/s demiş mbps’e çevirince 57 yapar. 60 aldığını söylemişsin 57 ile indirme yapabiliyorsun 3mbps kayıpta VDSL’de normal :slight_smile:

2 Beğeni