Bir kaç gün önce TurkNet 'e geçiş yaptım download ve uploadta sıkıntı yok ama bazı oyunlarda pingim arttı. Cs2 de hala aynı pingi alıyorum ancak war thunderda normalde 64 civarı olan pingim şu an 100leri görüyor. Kablo ile bağlı ve başka interneti kullanan yokken bu kadar fazla olmaması lazım eu serverında ping. Modeme reset attıktan sonra biraz düzeldi. Modem ayarları ile ilgisi olabilir mi?
Modemin değerlerini kontrol etmeni öneririm oyunlarda 32 50 ping görürken şuan kör noktada olmama rağmen 20ms alıyorum şuan
Bide modem dandik ise öyle olur
Selamlar @Locay, bazı durumlarda oyun sunucularındaki yoğunluk kaynaklı ping artışları yaşanabiliyor. Ek olarak bölgenizde yaşanan yoğunluk veya bir çalışma da değerlerinizi etkileyebilir. Daha güçlü bir modem ve cat6 kablolama yapabilirsiniz. Ek olarak oyun sırasında bağlantı kurduğunuz cihazın arka planında hiçbir program çalışmamasına dikkat etmenizi tavsiye ediyorum.
Modem markası dsl-ac51 asus. Oyun sırasında başka internet kullanan biri ve program yok dediğim gibi TurkNet 'e geçtiğimden beri olmaya başladı. Modem ayarlarında hangi yer etkiliyebilir bilmiyorum. Kabloda sıkıntı yok.