Uzun zamandır bu sorunu çekiyorum. Operatör Türk Telekom, 1 yıldır bu sorun devam ediyor ve gün içinde sık sık internet hızım 0.01 Mbps’ye düşüyor. Kimi zaman 0.01 olmasa da 5-10 Mbps arasında da kalıyor. İnanılmaz miktarda paket kaybı oluyor ve oyunları oynanmaz hale getiriyor, üstüne tasarımcı olarak bu durum bana para kaybettiriyor ve yapmadığım şey kalmdı. Sadece modem resetleyince kısa bir süre düzeliyor ancak 40-50 Mbps olan internet öyle bir düşüyor ki yokmuş gibi oluyor. Defalarca arıza kaydı açtırmama ve gelmelerine de rağmen hiçbir çözüm üretemediler.
Taahütümü iptal edip TurkNet’e geçmeyi düşünüyorum. Eğer TurkNet’e geçsem bu sorunun çözülme olasılığı kaç olur? Gerçekten geçmek istiyorum ve çözüm için işi de hakem heyetine götüreceğim sırf taahütüm iptal edilsin ve faturalarım iade edilsin diye.
Merhaba, Türk telekom alt yapısında Türk Telekom tarafından sorun yaşıyorsan. İstediğin servise gitsende birşey farketmeyecektir. Alt yapı türk telekom olduğu için kendi müşterisi olduğun için direntmen daha iyi olur. X sitesinde türk telekom desteğe yazarak daha iyi sonuç alırsın.
Merhaba, TT altyapısı üzerinden hizmet aldığınız için @CKLasT arkadaşımın dediği gibi TT ile problemi çözdükten sonra işletme değişikliğine gitmeniz daha doğru olacaktır. Yüksek ihtimalle binaya gelen kabloda veya dağıtım kutusunda hasar vardır. Ek olarak reset sonrası düzelme olduğunu beyan etmişsiniz. Hızınızı 35mbps e düşürtüp deneyin derim.