Turknete geçsem 100 mbps hız alabilir miyim?

Farklı bir operatörde internet kullanıyorum. Altyapım ilk aktif olduğunda ulaşılabilir hız 131 görünürken sonrasında 82 ye düştü. Size geçiş yapsak 100 mbps hız alabilir miyim?

Şuanki operatör de de görürsünüz ya paketiniz 75 lik ya da dslam kilidi var. Hat çok iyi durumda

burası görmez :slight_smile: ilk ss e göre yorum yapmıştım

Altyapı ilk aktif olduğunda ilk ss deki gibiydi değerler akşamına ikinci ss deki gibi oldu. Büyük ihtimalle düşürüldü. Ben 100 mbps almak isterim.

Alamazsınız. Düşüş kapasiteye bağlı. İlk aktif olduğunda dolap boştu haliyle değerler yüksekti. Aboneler geldikçe, hızlarını yükselttikçe kapasite düştü. Buna kimsenin yapabileceği birşey yok.

O zaman diğer operatörden devam :blush:

1 Beğeni

Bildiğim kadarıyla genel kabinin yoğunluğunda gelen sinyal seviyesi de düşüyor. Bilerek yapıldığını düşünmemekle birlikte altyapı sorgulamaya paralel mi değil mi ona bakarak da fikir edilebilirsiniz.

Büyük ihtimal Portunuzu değiştirmişler haberiniz olmadan. Hat değerlerinize baktığım da durum onu gösteriyor. Yoğunluk tabiki etkiler ama bir anda maks hızınız dan 49.5 mbps hız kaybetmişsiniz. 23.1 Snr den 8.6 lara düşmüşsünüz. Keza upload tarafında da aynıları mevcut. Yoğunluk dan evet olur ama bu kadar afaki fark olmamalı. Zayıflama dan vs diyeceğim ama önceki değerleriniz ile aynı alakası yok. TT bunu hep yapıyor malasef. Ha günah almak da istemem. Belkide apartmana gelen bakır altyapı da sorunda oluşmuş olabilir ama sizi TurkNet kalitesine bekleriz… OİM ekipler sorununuzu çözebilmek adına her işlemi yapacaktır.

Merhaba @h.artiran TurkNet olarak her zaman tüm kullanıcılarımıza altyapılarının desteklediği maksimum hızları veremeye çalışıyoruz. Bunun için çalışıyor ve çabalıyoruz. İsterseniz gelin, bizi siz tecrübe edinin. Üstelik hizmetimizi taahhütsüz… Beğenmemeniz durumunda, beklentilerinizi karşılamaması durumunda herhangi bir ücret ödemeden iptal etme özgürlüğüne sahipsiniz.

Bu arada bilmeniz gerekenleri söyleyeyim;

TurkNet olarak altyapılarımızı oldukça genişletmeye çalışıyoruz. GİGAFİBER altyapımızı genişleterek bireysel kullanıcılarımıza 1000 Mbps’lik hızları sunuyoruz. Bunun yanı sıra IPv6 teknolojisini kullanıcılarımıza sunuyoruz… Deneyin derim :slight_smile:

1 Beğeni

büyük bir ihtimal görürsünüz aynı hat değerleri var vdsl hattınız sağlam

1 Beğeni

Ilk fotografa göre görür ama güncel durum 2. Fotografta ki gibi ise göremez. Santrale yakinsa iç hat zayiflamayı 2-3 lere kadar indirebilir ise ve snr ayari yapilabilen bir modem alırsa görme ihtimali mevcut.

Altyapı sorgulama ilk baştan beri 73 mbps görünüyor.

kabinde kapasite düşmüş abone artıkça hızda düşme olur bende daha önce vdsl2 kullanıyordum ilkzamanlar 100mbps hız snr margin 25 idi sonra 11 re kadar düştü 100mbps sınırda alıyordum genişban t11 dolap yakındı bana o nedenle 100mbps kullana biliyordum ancak abone sayısı maxsa gelince o nu da alamaya bilirdim sonra bölgeye TurkNet gigafiber geldi sağ olsun TurkNet artık snr margin veya hat zayıflaması gibi sorunu yok gigafiber var tam gaz 1gigabit fiber internet 1000mbps dowland 1000mbps uplaoad arkadasım işallah sizin oryada TurkNet gigafiber gelir sende TurkNet giga fiberin keyfini yaşarsın.

2 Beğeni