Turknete geçişte hizmet no sorunu

Merhaba, superonline uyeligime son verip TurkNet 'e gecis yapmak istiyorum “hizmet no” kisminda takilip kaldim 10 haneli numarami yaziyorum ama kabul etmiyor 8 ile baslayan bir no’da yok sozlesmemde… yardim lutfen !!

Superonline fiber olarak kullanıyorsanız geçiş değil yeni hizmet seçmeniz gerekiyor. Türk telekom altyapısı kullanıyorsanız bir sıkıntı çıkmaması gerekli aslında.

Merhabalar, dilerseniz müşteri hizmetlerini arayarak destek alabilirsiniz veya özel mesaj olarak bana ulaşırsanız size yardımcı olmaya çalışırım bilgisayarınıza uzaktan bağlanıp.

Not: SuperOnline 8 haneli müşteri numaranızı öğrenmek için MUSTERI yazılıp 2220 göndermeniz gerekmektedir.

- Şimdiden aramıza hoş geldiniz. :hugs:

1 Beğeni

Selamlar @Mervepehlivan, foruma hoş geldiniz :innocent: Altyapı farklılığı ya da hizmet numarası yanlışlığı nedeniyle bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Mevcut sağlayıcınızdan XDSL numaranızı talep edebilirsiniz. Özel mesaj üzerinden ad soyad ve iletişim numarası paylaşırsanız abonelik konusunda sizinle iletişime geçilmesini sağlayabilirim :raised_hand:t2:

1 Beğeni

Merhaba @Schwi
Superonline sadece telefon ile müşteri temsilcisini arayarak alabiliyorsunuz. Müşteri temsilcisi size hizmet numarası vermesi için interneti açtıran yasal sahibinin kişisel sorulara cevap verdikten sonra numarayı sizinle paylaşıyor veya sms yoluyla yolluyor. İyi sabahlar dilerim.

1 Beğeni

8 haneli musteri numarami biliyorum fakat formu doldurdugumda kabul etmiyor hatali numara diyor onu cozemedim hala :nauseated_face:

Tesekkur ederim bunu deneyecegim en kestirme yol sanirim

Evet geçebilen cok kisi var ama hizmet numaramda takilip kaliyor form anlayamadim ama arayarak ogrenicem simdi.tesekkur ederim