Türknete geçiş yapmama rağmen ttnet aktif görünüyor

Merhabalar

Ttnet taahhütümün bitmesine 1 hafta kala TurkNet 'e geçiş için başvuru yapmıştım taahhüt sürem 02.07.2022 tarihinde bitiyordu TurkNet 'e geçişim 01.07.2022 tarihinde tamamlandı ttnet faturasını kontrol ettiğimde 306.75 TL gözüküyor normalde 91.50 ödüyordum. Müşteri hizmetlerini aradığımda güncel faturayı göremediklerini cayma bedeli olabilir mi diye sorduğumda hayır hala aktif gözüküyorsunuz dedi. Başına bu şekilde bir olay gelen var mı? Nasıl çözebilirim

Taahhüt bozulsa bile son ay cayma bedeli çıkarabileceklerini sanmıyorum. En fazla son faturanızı yarım bile tam gönderebilir.

Hizmetiniz bir süre sonra pasif duruma geçer. Son faturanızı da kampanyasız olarak söylemiş olabilirler. Faturanız kesildiği zaman tekrar kontrol edersiniz.

Müşteri hizmetleri ile görüştüm onlarda şuan göremiyorlarmış ayın 5 inde yüklenecekmiş o zaman anlayacaz artık neyin ne olduğunu hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim

Merhabalar, konuyla alakalı açılmış bir destek kaydınız mevcut ise kayıt numaranızı buradan paylaşırsanız süreci ben de takip etmek istiyorum :raising_hand_man: