Türknet'e Geçiş Evrak İşlemleri

Türktelekom’dan TurkNet’e geçiş yapmak için başvurdum. Uygulama üzerinden kimlik fotoğrafını yükledi.
Şuanda da ev interneti babamın üzerine olduğu için TurkNet e başvuruyu da onun adına yaptım.

Sorum şu kurye belge imzalatmaya geldiğinde babam çalıştığı için evde olmayacak onun yerine ben imzalayabilir miyim veya uygulamada belgeleri indirebiliyoruz o belgeleri kendimiz çıktı alıp kuryeye mi teslim edebiliyor muyuz ?

Merhabalar, kargo yoluyla gönderim sağlayabilirsiniz. Hat sahibinin evde olması gerekiyor :innocent:

Ne yapmam gerektiğini tarif eder misiniz?

Kuryeden belgeleri alıp kendim ayrıca kargoya mı vereceğim yoksa uygulama üzerinden kendim belgeleri çıkarıp beklemeden gönderiyim mi ?

Hangi adrese nasıl göndereceğim kargo ücreti ödüyor muyum ?
@alperenatici

https://turk.net/kargo bağlantısında tüm detaylar yer alıyor. Akınıza takılan bir soru olur ise sorabilirsiniz :innocent:

Artık sistem değişikliğine gidildi , Kurulum için Sizden En geç 17:30 olacak şekilde Randevu alınıp gelen arkadaş imza attırıp hattı aktif edip gidiyor , Arkadaş geldiği saatte babanız evde olmayacaksa , Sizinde söylediğiniz gibi Kurulum ekibi Gelmeden 1 gün önce İlgili evrakları Çıkartıp imzalatın , Gelen arkadaşa teslim edin Sorun olmayacaktır

1 Beğeni

@alperenatici İnternet üzerinden dün akşam başvurduğumda bir kod girmiştim arkadaşını getir kampanyası için onu değiştirme şansım var mı ?

Merhaba, @frknerdogan
Ne yazık ki değiştiremiyorsunuz.

1 Beğeni

@CKLasT başvuru işlemlerini iptal edip tekrar başvursam kullanabilir miyim istediğim kodu ?

1 Beğeni

Merhabalar, maalesef değiştiremezsiniz. Belirttiğiniz gibi aktivasyon sürecini iptal edip yeni bir abonelik talep etmeniz gerekiyor.


İptal talebinde bulundum burada bahsedilen mahsuplaşma ne oluyor ? Herhangi bir ücret mi çıkıyor başvurudan 1 2 gün geçmeden iptal talebinde bulundum.

Merhabalar, borç / alacak anlamına geliyor. Aktivasyon sırasında iptal ettiyseniz herhangi bir ücret ile karşılaşmazsınız. Borç ve Alacak Sorgulama - TurkNet bağlantısı üzerinden takibini sağlayabilirsiniz.

1 Beğeni