Türknete geçeceğim bilgi

Şuanda aktif olarak kullandığım internet mevcut ve vdsl 100mbit sorunsuz hız almaktayım.TurkNet 'e geçiş sağlamak istediğimde maximum adsl 16mbit hız alabileceğim ve geçiş yapmazsam direkt alt yapı sorgulama yaptıklarında altyapının olmadıgını bilgisi veriliyor.Bundan dolayı da aboneliği başlatamıyorum.A firmasında VDSL olarak 100mbit hız alabiliyorken TurkNet neden adsl 16 mbit hız verebiliyor.

image

image

şuanda alt yapı görünüyor ama başvuru yaparken bu hatayı veriyor geçiş sağlıyamıyorum.

adresim binaya kadar fiber binadan sonra bakır kablo yani vdsl desteklıyor ama sistem fiber olarak algılıyor.

Selamlar @ANGARALI, “İnternetim ve telefonum yok” seçeneğini seçerek tekrar dener misiniz?

o zaman alt yapı fiber gibi devam ediyor ve fiber modem ve 300 tl kurum ücreti ile isteniliyor. ( benim dairemde fiber kablo yok bakır kablo var bunu belirttiğimde kablo çekileceği bilgisi verildi fiber modem verileceği söylendi o sözleşmem iptal edildi. böyle bir durumun söz konusu olaamayacağı için. ( bundan önceki sözleşmeyi aboneliği bu sekılde başlatmışlardı.

Özel mesaj üzerinden yazdığınız bilgiye istinaden ADSL hizmet alabileceğinizi görüyorum. Bu şekilde abonelik başlatabilirsiniz. Altyapı uygunluğunun VDSL ya da Fiber olarak değişmesi halinde Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum - TurkNet TurkNet - Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz? bağlantısı üzerinden paket tarife değişikliği talebinde bulunabilirsiniz.

image
sizin sayfanız dan aldıgım ekran görüntüsü hocam ? nasıl adsl hizmet alabileceğimi görüntülüyorsunuz sayfanızda **VDSL Altyapınızın desteklediği maksimum hız 100 MBPS olarak cıkıyor

Merhaba, @ANGARALI siz en iyisi telefonla +908502888081 arayın VDSL hattımı direk geçiş yapmak istediğinizi söyleyin. Destek ekibi bilgi verir.

Fiber alt yapısı için 300 TL kurulum ücreti alınıyor. VDSL aldınız diyelim, VDSL den fibere yine geçiş yapsanız bile 300 TL kurulum ücreti alınıyor.

Telefon numarası gecersız uyarısı alıyorum Ek olarak vdsl var binada ondan dolayı fibere geçiş söz konusu değil saten.

Telefonu değiştirdim.

şuan TurkNet tarafından arandım tüm problemler çözüldü teşekkürler TurkNet konuyu çözümlendi olarak kapatabilirsiniz

1 Beğeni

belgeri yükledım onayladım port geçişi sağlandı destek kısmınada yazdım cevap gelmedi daha internetim ne zaman aktif olur ?

Tüyo vereyim önceki operatörün interneti ne zaman kesilirse o zaman şu an ki kullanıcı adı ve şifreyi girerek internetin aktif olur. Port değişikliği dediğin olay gerçekleşmesi demek önceki operatörün internetinin kesilmesiyle gerçekleşir. Buradan sonra oimdeki kullanıcı adı ve şifren ile kurulum yapınca internete erişim sağlarsın. İnternetin geldiğini müşteri temsilcisinden daha önce farkedersin bilgine… 192.168.1.1 buraya girmeden önce internetin gidene kadar önceki operatörde kullan aniden internetin gittiğinde o yere gir kullanıcı adı ve şifreyi gir internete hemen erişirsin. 1 diğer tavsiyem pcdeysen dns adresini cloudflare dns ile değişmen operatörün dnssini kullanırsan internete hiç erişemezsin.

1 Beğeni