TurkNet'e abonelik taşıma

Selamlar;
Zam olayından sonra kızıp Millenicom’a geçtim. Fakat sürekli ama sürekli internette kopmalar yaşıyorum. İnanılmaz gereksiz ve önemli yerlerde internetim kesiliyor. Bunun için Millenicom ile iletişime geçmeye çalıştım fakat bakmadılar bile. Ben de kürkçü dükkanına dönüş misali TurkNet’e geri dönmeye karar verdim. Fakat aklıma takılan bazı problemler var öncelikle sizinle onları paylaşmak istiyorum. Kullandığım internet aboneliğim babamın üstüne bu yüzden yasal sorumluluk onda. Fakat interneti ben kullandığım için herhangi bir şey olursa ben uğraştığım için ben üzerime almak istiyorum. Millenicom’da da internet babamın üzerine, ordan TurkNet’e taşırken doldurduğum forma kendi tc kimlik numaramı adımı soyadımı yazsam taşıma işlemi gerçekleşir mi? Diğer sormak istediğim soru ise, ben 1 ay önce çıktım TurkNet’ten. O zaman 100mbps’lik internet paketi tanımlıydı hesabımda fakat bugün aynı altyapı sorgusunu yapınca max 75 gösteriyor. Neden böyledir? Düzeltilebilir mi?

Merhaba demircay, hoş geldin!


  1. Ebeveyniniz kendi aboneliğince TurkNet’e başvurucak
  2. Ebeveyniniz farklı internet servis sağlayıcı’i iptal ettirecek ve siz de hattı tekrar açtırmanız için kendi adınıza başvuru yapabilirsiniz.
  • Daha fazla bilgi edinmek için bu " 0(850) 288 80 81" numarayı arayın, Temsilci ile görüşün.

Sorgulamada ki sonuç yerine DSL değerlerinize bakmanız değerlerinizi, altyapınız öğrenebilmek için daha net olacaktır. İsterseniz; DSL değerlerinizi paylaşın.

Aboneliği birkez taşıdınız tekrar taşımak için 3 ay beklemeniz gerekiyor veya millenicomu kapatıp yeniden açmanız lazım. Taşımada hat sahibi kimse onun adına olur hat devretme yok

Merhabalar, 90 günlük yasal süre nedeniyle tekrar farklı bir sağlayıcıya geçiş yapamazsınız. Bu sebeple mevcut internet hizmetinizi iptal edip yeni bir abonelik başlatmanız gerekiyor. Bunu da kendiniz veya aile bireyleriniz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Abonelik işlemleri için 0 850 288 80 81 & https://turk.net/taahhutsuz-ozgur-iletisim-abonelik bağlantıları size yardımcı olacaktır🤝