Benim günlükte bu şekilde hocam. Denediğim telefon iPhone 13 pro (safari, chrome, focus ile deniyorum hepsi olumsuz) güvenli internet şeyini yaptım lakin henüz etkinleştirildiğine dair sms gelmedi gelince iptal edip tekrar reset atacağım dediğiniz gibi
Günlük olması gerektiği gibi görünüyor, her cihazın ipv6 adresi mevcut.
Modem arayüzünden ipv6 ping atmak isterseniz ipv6.google.com şeklinde ping atabilirsiniz
Hocam güvenli interneti açtıktan sonra sms gelmedi ama internetim gitti iki saattir onunla uğraşıyorum :)) Modemden bir sürü şey denedim en sonunda güvenli internet geldi aklıma telefondan girerek onu kapatıp modemi resetleyince düzeldi.
Ne yazık ki paketler geri dönmüyor bence sorun tamamen turk.net ya da statik ip’den kaynaklı çünkü olabilecek her şeyi denedik sanırım
Modem arayüzünden ping dönmüyor, kesinlikle TurkNet kaynaklı
@tsunami Asus modemlerde MediaTek ve Broadcom olmak üzere geliştiricileri farklıdır. Arayüzler beraber geliştirilse dahi aynı sonuç alamayacağınız pek çok konu vardır, bu da onlardan biri.
DSL-AC51 ve benzer (52U, 55U… yazılım sürümünden anlayabilirsiniz) modellerin yazılım güncellemelerini yapan kişi ile DSL-AX82U ve benzer modellerin (DSL-AC68U gibi) yazılımı yapan kişi aynı değil. Yazılımsal sorunlar olduğunda aynı şekilde sonuçlanmıyor. DSL-AX82U için geliştirici ile (Sam Wen) özel çalışma yapıldı, çalışan ayarlar ve yazılım test edildi.
Yükleniyor: photo_2021-12-18_16-54-43.jpg…
zynel 3313b10a modemde nasıl yapacağım çözemedim 3312b10b de direk çentik ile seçenek vardı
selam
keenetic hero dsl 2410 kullanıyorum
ipv6 desteklıyor kullanıyorum sorun yok.
vmg 3625 t50b de çalışıyor f0 sürümüyle
Geri dönüşleriniz için teşekkürler.
Konu güncellenmiştir. Eklemediğim ama çalıştığını bildiğiniz modemler olursa beni etiketleyere geri dönüş yapmanızı rica ediyorum.
F0 Sürümü 3625-T50B İçin Son Sürüm Değil Sonsan Bir Onceki Sanırım.
Sondan iki önceki yazılım
Selamlar, tp link w9980 modeme sahibim. Ipv6 ataması yapıldı, modem ip alıyor ancak tarayıcı testini geçemiyor. Çalıştığı söylenen Tp-link w9970 için olan ayarları uygulamama rağmen bağlantı kuramıyorum. Kontrol için yapmam gereken birşeyler var mı? Teşekkür ederim.
W9970 v1 2 3 4 hiç birinde ipv6 ayarında ip alıyor ama internete çıkış yapılmıyor hatta bu dediklerim bütün ipv6 özelliği olup internete çıkış yapamayan cihazlarda böyle
Çalışan cihazlar listesinde w9970 olduğu için 2. el bir tane almayı düşünüyordum. Beni masraftan kurtardınız, teşekkür ederim.
Rica ederim şuan herkes tarafından stabil olarak ipv6 özelliğinin tek çalıştığı modem markası keenetic marka modem diğer markalarda ya root girişiyle yada sadece bir sürümünde çalışıyor.
Bilgilendirmeleriniz teşekkürler. İlgili birime aktaracağım.
Selamlar,
Openwrt’de w9980 içinde bir doküman buldum. Çözebilirsem deneyeceğim. Teşekkürler