Turknet zte modem ışıkları yanıyor fakat internet gelmiyor

Merhaba, Cuma günü TurkNet 'e’e geçiş yaptım. Kurulum için gelen arkadaşlar 2 adet bağlantı yapmam gerektiğini söylememe rağmen tek portlu bir modem bağlamıştı ve sonrasında müşteri hizmetlerinden zte modem ile değişim yapıldı. Fakat eski modemde internet mevcutken yeni gelen zte modem’de ışıklar tam yanmasına rağmen internet maalesef yok. Çözümü var mıdır?

Merhaba,

1. Modemde internet var ama 2. modemde internet yok olması çözümü bu olabilir.
    TurkNet Online İşlem Merkezi üzeriden teknik bölümde, Modem bilgileri yer almaktadır onları istediğiniz cihaza girip, vland : 35 olarak kaydedin.
    Not : İnternete çıkış yapan modem arayüzüne girip VLAD kaç olduğuna bakmaktır, bazen farklı numara atayabiliyorlar ona göre internete çıkış yapamayan cihaza o bilgisi girebilirsin.

Hocam 1. Gelen modemi alıp götürdüler onun yerine bu bahsettiğim modemi getirdiler cumartesi günü fakat henüz internet gelmeden evden çıkıp gitti teknik ekipteki arkadaşlar. 3 kere arıza kaydı oluşturmama rağmen henüz bi dönüş alamadım. Teknik ekipteki arkadaşlar herhangi bir kurulum vs. yapmamıza gerek olmadığını söyledi tak çalıştır sistemi gibi. Kaliteli olsun diye tercih ettim ama ciddi anlamda şok’a uğradım ve pişmanım. Bu tür teorik durumlardan da pek anlamadığım için kendi başıma da çözemiyorum 3 gündür mağduriyet yaşıyorum maalesef

Profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz. Siz yinede modem arayüzüne girin tekrar kurulum yaparsanız daha iyi olur.

Müşteri numaramı ekledim 2 saat içinde ev’e geçip kurulum yapmayı deneyeceğim

Son durum nedir?

Selamlar @yigitcansen, 69128375 numaralı kayda istinaden probleminiz çözüldü, keyifli kullanımlar.