Türknet Zammı

tamam link atar mısın hocam ?

Turknetin yaptığı zammı çok buluyorsanız zamlı tarifeleri yayınlanan kablonete bakın, daha diğer firmalar zamlı tarife açıklamadığı için gözünüzde büyüyor ama yeni tarifeler yayınlandıkça zammın normal kalacağını göreceksiniz.

Şuan işin gerçekçilik yanı 2 yıl sabit fiyat veren operatörlere geçiş yapın çünkü zamlardan sonra şuanki fiyatlar bedava gibi kalacak.

1 Beğeni

Tabiki atabilirim.

1 Beğeni

Taahhütlü internet’in heralde tek faydası 10 liralık internet yarın 100 lira olsada sana bi zararı yok taahhüt bitene kadar , TurkNet altyapısı mahallemde olmadıgı için superonline 200 mbps paketi kullanıyorum 150 lira ödüyorum 2 yıl taahhütlü , ben abone olduktan 2 gün sonra paket fiyatı 195 lira oldu kafam rahat taahhüt bitene kadar

zamanında burda bi arkadaşla tartışmaya girmiştik TurkNet o kadar zam yapamaz demişti bende taahhütün yok istedigi kadar zam yapar sanada yansıtır demiştim sonuç ortada

2 Beğeni

Zaten mesele Taahhüt olmadığı için zam yapıyor. Ve Taahhüt olmadığı için memnun kalırsan kullan diyor.

Bende fiber Yok 50 mbps telefonlu tarifesi kaç TL onu bulamadım Telekom un onlarca tarifesi arasında :man_shrugging:

Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam biri 110 diğeri 130₺ idi

ülkenin içinde bulunduğu durumda artık taahhüt cazip gelmeye başladı gözüme. eskiden taahhüdün bi cazibesi yoktu, fiyatlar yine uçuk kaçık oluyordu bir de üstüne saçma sapan bağlanıp kalıyordun firmaya. hizmet kalitesini de bilemiyordun ne çıkarsa bahtına idi. şimdi en azından binasında alt yapısı düzgün olan herkes aşağı yukarı ne hız alacağını biliyor. enflasyon bu hızla giderse taahhütlü alanlar baya bi karlı çıkacakmış gibi geliyor bana da.

1 Beğeni

zam fazla değil ama altyapısı olmayıp 16 mbps kullanan biri için bu kadar zam çok , paket paket ayırmaları gerekir fiyatları 100 mbps kullanan adam 100 küsür lirayı sorun etmez ama 100 mbps altı kullanan adam için çok fazla bu kadar fiyat

2 Beğeni

Turk Telekom sitesinde bir paket fiyatları var ve ne kadar indirim uygulanıyor bilmiyorum ve güncel fiyatlar mı bilmiyorum.

Var zaten paket paket ayırmış firmalar. Kaldı ki aynı kablo aynı internet hızı veriliyor. TurkNet te kalmasını gerektiren bir şey yok eğer fiyat yüksek ise. :man_shrugging:

Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar ama devir bütçe devri. Herkes bütçesine göre hareket ettiği sürece bence sıkıntı yok. ama keşke zam olmasaydı da bu kadar polemiğe girmeseydik.

Yolladığım linkteki 50mbps Vdsl i de destekliyor direkt o fiyata kullanabiliyorsunuz. Eğer farklı bir bilginiz varsa paylaşabilirsiniz. Sonuçta ben Telekom u temsil etmiyorum. Burda amacım TurkNet i kötülemek değil. Dediğim gibi bu fiyat kullanılan internete göre iyi ya da kötü değişkendir.Ben şu an telekom daha makul görünmesine rağmen TurkNet in mahallemize Gigafiber çalışması olacağından bekleyeceğim. Ve Gigafiber e göre 140 TL de çok iyi fiyat. Bir o kadar da Vdsl Adsl kullananlar için yüksek fiyat.

1 Beğeni

Tamam yüksek ama bu zam’ı kafalarına göre yapmıyorlardır. Eğer TurkNet zam yaptıysa diğer iss’ler de aynı zamı uygulayacaktır. Hemen hemen aynı işlemleri yaptıkları için maliyet aynıdır demiyorum ama yakındır.

Tabiki uygulayabilir.Hatta büyük olasılıkla uygulayacaktır.Benim de demek istediğim güncel fiyatlar ve 24 ay zam yapmama garantisi ile mantıklı olduğunu belirtiyorum.

Valla ben orta lüks berberde saç sakal 45 tl yaptiriyorum gayet de guzel kesiyor :slight_smile:

1 Beğeni

kanka mahalle berberi 75 tl oldu dedi 15 bin nüfuslu bir yerdeyim sen düşün.

Baktım 118 TL 50 mbps VDSL, 11 TL tesis bedeli, 12 TL telefon hizmeti , 14.90 da 1000 dk konuşma. Farklı bir kampanyaya geçmezsiniz ama fiyat farkını ödeyerek hız yükseltme olabilir diye okudum taahhütname de.
Ben yanlış yorumlamış da olabilirim ilgili taahhütname yi buraya yükledim

ek olarak upload hızları 4 olarak gözükmekte yukarıda ki pdf belgesinde.

Profil tanımı o şekil ya pandemi nedeniyle+4 yapmışlardı o yüzden öyledir diye düşünüyorum