Türknet Zammı

Adamlar bi zam yaptı ortalık 56 oldu forumda karıştı. Gigafiber’e her imkan var adsl vdsl kullanan vatandaşa düzgün hizmet yok yaptıkları zamda cabası. Vay beee…!

4 Beğeni

Niye bu kadar abartıldı bu zam konusu. İşletmeler gelen elektrik zamları %300. Kullandakları ürünlerin hepsi dolar bazlı. En ufak arızada değiştirdiğinde pahalıya alıyor ve kazandıkları aldığı parçalara yetmiyor demek ki zam yapılmış. Turk Telekom çok mu farklı? 100mbps internet 160 TL idi yanlış hatırlamıyorsam. Yani abartılacak bir durum yok ortada.

1 Beğeni

TurkNet müşteri hizmetleri ancak mesajla iletişim kurulan zor bir aşamadan iletişim sağlanan bir kurum zaten diger firmalar gibi bir ek harcaması yok geniş bir müşteri hizmetleri yok aktif.Kaldıki müşteri odaklı dedikleri yoldan çıkıp bir anda sürekli zam yapmaya başladı şimdi müşteri odaklı politikası nerede ? neden bu kadar devasal bir zam ? vodafone telekom ve neredeyse superonline yetişti fiyatta hatta temelde bakarsak 50 altı kullanan kullanıcılar daha fazla bedel ödemek zorunda paket tek paket dediler müşteri dediler ama gerçekten çok üzücü bir hal aldı.

2 Beğeni

Yav bende onu diyorum işte. Gigafiber’e zam yapın. Ben o hızların çeyreğini alamıyorum bi de onlarla aynı faturayı mı ödeyeceğim? Düzenleme gelmezse çok müşteri kaybeder herkes birer ikişer yol alır

1 Beğeni

40 lira zam normal mi güzel kardeşim soruyorum sana?

TurkNet çok fazla hizmeti vermeyen sadece İNTERNET veren bir firma diger firmalara göre harcaması oldukça az haliyle diger firmalarda bir çok çalışan sayısına ve müşteri hizmetleri ücretsiz arıza servisi modem vs var haliyle diger firmaların harcamalarına göre çok daha az harcama yapan bir firma ama nedense en fazla zam yapan firmada TurkNet haline geldi ben zaten bunu hiç anlamıyorum dediğine sonuna kadar katılıyorum gigafiber kullanan adamla 16 mb kullanan adama aynı fiyat vermesi zaten adalet dışı

Burda da bazı vatandaşlar savunuyolar zam normal diye. Babasını bu kadar savunmaz

2 Beğeni

Yapalım genç adam ayıp ettin seni mi kıracaz

1 Beğeni

Evet oyleleri cok tuhaf zam seviyorlar herhalde :slight_smile:

1 Beğeni

yapmadığımız ne malum ? herşeyin bir dengi var bu zam oranı anlışabilir değil diger firmalarla arasında fark var ama bu zamla kullanıcı kaybedecek maalesef ben bu arada kendim için değil insanlar için bunu söylüyorum bu normal orantılar değil

1 Beğeni

Hakkaniyet olsa böyle olmaz emin ol. Zam yüzünden millet birbirine düştü 5 tl 10 tl yap 40 ne kardeşim ya. Alım gücü iyice düştü yaptıkları zamdan haberleri yok. Şimdi gereksizin biri gelir boş boş konuşur benzin şu kadar diye :slight_smile:

Bu zam uzun süren planlamaların sonucunda belirlenmiş durumda sizce son kullanıcıyı düşünmeme gibi bir durum olabilir mi?

1 Beğeni

Belli oldu neyin ne olduğu herkes kendine yakışanı yapar hoca

Emin olun mecbur kalınmasa bu şekilde bir zam yapılmazdı.

1 Beğeni

Olmaz yanlış işler. Adsl kullanan adamla gigafiber kullanan adamın arasında uçurum var aynı parayı ödeyecekler hak mı bu ?? TurkNet İstanbula çalışsın Ankaraya falanda gelmesinler gigafiber için zaten gelecekleri de yok

Sanırım problem TurkNet in sabit fiyat politikası. Düşündüğümde Gigafiber için 140 TL gayet iyi fiyat. Özellikle Vdsl kullanıcıları için yüksek fiyat. Bir de üzerine vdsl ve adsl kullanıcılarına, TurkNet müşteri temsilcisi ve saha ekibi olmadığını düşününce, önceden diğer ıss larına göre hoş görülen(TurkNet daha ucuz olduğu için)bu dezavantajlar göze batıyor. Ve şu an bugünü baz aldığımızda en yüksek fiyat oldu TurkNet fiyatları.

1 Beğeni

Millenicom kullanırken 100 mbps paketi 134.90 mı neydi 2 ay önce. Yani bu zamlar günümüze göre normal. Saç sakal traşı olmuş 75 TL.

Ona bakılırsa 600-700 TL gelen doğalgaz 1500 TL, 120 TL gelen elektrik 300 TL geldi. Bunlar normal mi ?

En yüksek mi ? Telekomdan haberin yok galiba.

1 Beğeni

Ek olarak arka mahallemde oturan bir tanıdığım 24 ay tahattütle 16 mbps internete 120 tl para veriyor. (2 hafta önce abone olmuş Türk Telekom’a.)

1 Beğeni

Sizin haberiniz yok sanırım Turk telekom 100mbps su an 140 lira 1 sene sonra zam yapmama garantisi ile. Resmi sitesine girip görebilirsiniz. Aynı zamanda müşteri temsilcisine istediğiniz anda ulaşabilir ve arızada muhattabınız sadece turk telekom olur.

2 Beğeni

tamam link atar mısın hocam ?