TurkNet yüzünden Geforce Now'a giremiyorum

Öncelikle yeni taşındım ve altyapımız GigaFiber desteklediği için TurkNet’e geçtim. Hız falan gayet iyi ama önceden 35 megabit internetle GeForce NOW’a girebiliyordum fakat şu an girdiğimde hiçbir şey yüklenmiyor. Ayarlar kısmında ağ testine tıklayınca “Geforce Now’da bir sorunla karşılaşıldı hatası” geliyor. Telefondaki internetime bağlanıp açınca hata olmadan giriyor. Yani 1000 megabit internet iyi mi oldu kötü mü oldu şimdi [image] bu sorunu nasıl çözeceğimi bilen var mı? Şimdiden teşekkürler.

1 Beğeni

Merhabalar, bu konuyu bana biraz daha detaylı bir şekilde anlatarak özel mesaj üzerinden müşteri numaranızla birlikte iletir misiniz?

1 Beğeni

Merhabalar, size kişisel mesaj göndermeye çalıştım ama bu kullanıcıya kişisel mesaj gönderemezsiniz diye hata verdi. Sorunumu tekrar buradan anlatayım:

(Yeni kullanıcılar 1 resim koyabilir dediği için sildim buradaki ekran görüntülerini)

Gördüğünüz gibi telefon internetimi açıp bağlanınca sıraya girebiliyorum veya ağ testini yapabiliyorum bir sıkıntı yok.

Ama TurkNet 1000 megabitlik internetini kullanarak girince böyle hatalar alıyorum ve giremiyorum. 28 ocakta kullanmaya başladım TurkNet 'i, ondan önce millenicom 35 megabit kullanıyordum ve Geforce Now’da hata almadan giriş yapıyordum. Müşteri numaram: 2483601

1 Beğeni

Modem arayüzünden ipv6yı kapatıp deneyebilir misiniz?

1 Beğeni

Merhaba @BurakYakar

Tekrar resim ve mesaj atmayı dener misiniz ?

Merhaba @CKLasT



Telefondan internet paylaşımı yapıp girdiğimde sorun olmuyor. Ama wifi den bağlanınca sıkıntı oluyor aşağıdaki ekran görüntüsü gibi.

Modem arayüzüne girdim baya baktım ama ipv6 seçeneğini göremedim maalesef. Gidiş yolunu söylerseniz denerim hemen.

Ev ağı kısmında olur

1 Beğeni

Kablolu bağlantıda da aynı mı?

Merhaba

  • İpv6 devre dışı bırakma-
    Geniş Bant kısmında vdsl kurulum yeri var.
    Vdsl ayarlarını değiştirmeye girin sol üste ipv4 / ipv6 bitişik halde ayarlanmıştır onu sadece ipv4 olarak ayarlayın.

Ipv6 yı kapatıp denedim yine aynı hatayı verdi. Teşekkür ederim yine de yardımcı olmaya çalıştığınız için.

İnternet profili olarak hangisini kullanıyorsunuz?

1 Beğeni

Evet sarı ile işaretlediğim yere tıkladım ve dediğiniz gibi sadece ıpv4 uygula dedim ardından tekrar denedim yine aynı sonucu verdi.

Evet onu da denedim şimdi onda da aynı hatayı veriyor.

1 Beğeni

Laptoptan her ayar sonrası wifi yi kapatıp açıyordum tekrar bağlanıyordu ama ona rağmen aynı sonucu alıyorum :confused:


Denedim ama olmadı :confused: yine de teşekkür ederim.

@BurakYakar, bize bu konuyu Online İşlemler - TurkNet üzerinden destek kaydı açarak ping tracert testinizle birlikte iletirseniz arkadaşlarım daha detaylı bir şekilde size geri dönüş yaparak yardımcı olmaya çalışacaklardır.

2 Beğeni

Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Hem gelen hem giden kural oluşturdum, tüm ağları seçtim, bu ağa izin ver seçeneğini de işaretledim ama nafile hala aynı sonucu alıyorum.

Hocam bunun DNS yüzünden çalışmama ihtimali olabilir mi? Konuda bahsedildiğini görmedim o yüzden yazıyorum.

Sorunu az önce çözdüm ama size söylemeye korkuyorum :slight_smile:. Ben TurkNet’e geçeli 12 gün oluyor ve daha önce hiç kullanmamıştım. Default olarak Güvenli İnternet kısmında Aile Profili açık geliyormuş. Az önce bir arkadaş özelden mesaj attı belki sorunun çözülür bunu yaparsan dedi. Sağolsun çözülmüş oldu. Bu arada sadece Geforce Now’a değil PrimeGaming, PrimeTV sitelerine girmiyordu adam akıllı. Son olarak cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sizin de vaktinizi almış oldum kusura bakmayın. İyi akşamlar.

5 Beğeni