Turknet yeni başvuru süresi hakkında

merhabalar 1 sene öncesine kadar kullandığım TurkNet i fiyattan dolayı iptal etmiştim bu süreç içinde uzun süre millenicom sonra 10 gündür de comnet kullanıyorum ama berbat bir firma TurkNet e tekrar taşıma yapamıyorum ve TurkNet yeni başvuru yapmam gerektiğini söyledi
comnet ilk 14 harici para iadesi yapmıyor( 1 yıllık peşin ödedim) rica atsem işlemlerimi biraz hızlandır mısınız
no:3*******

Merhaba, bir konuyu merak ettim ücretini peşin ödedim dediniz. Ama sonrasında caymak isterdiniz comnet vermediği hizmetin parasını mı alıyor :flushed: yani ödediğiniz tutarın üstüne mi yatacak. :roll_eyes:

Merhabalar, başvurunuzun yasal süreç içerisinde devam ettiğini görüntüledim. En kısa sürede tamamlanması için gerekli iletişimi sağlıyorum :raising_hand_man:t2:

1 Beğeni

ilk 14 içerisinde iptal edersem iade ediyorlarmış sonrasında evet üstüne yatacaklar

teşekkür ederim @Baran gelip bağladılar tekrardan TurkNet e döndüm şuan internetimde sorun yok gibi, ilerde de olmaz umarım
sadece bir sorum var yükleme hızım 10 dan 8 e düştü bu yükselecek mi ? TT altyapısındayum

1 Beğeni

Hizmetinize tanımlı yükleme hızı ile ilgili kontrollerin sağlanması için 66544935 numaralı destek kaydını oluşturarak ilgili birimimize bilgi verdim. Uzmanlarımız kontrollerin ardından uygunluk durumuna göre işlem sağlayacaklardır. Rica ederim :blush:

3 Beğeni

Hocam o firmaya (comnet) hiç güvenemiyorum peşin ödeme konusunda