TurkNet Yapıyor Bu Sporu!

Merhabalar,

Ben gigafiber kullanıcısıyım ortalama 1 aydır deniyorum her şekilde aktif ve yoğun kullanıyorum farklı farklı birçok test yaptım. Sabah ve akşam aktif kullandım ping testleri , indirme , yükleme , yurt dışı speed testleri vs. Sonuç gerçekten tatmin edici hatta indirme yaparken tam hattı kullanamıyorum oda işlemcimden dolayı direkt olarak işlemcim full oluyor. Arkadaşım ile steam remote play denedik ettik çok uzun vakitler oynadık. Bugün 18:50 sularında ilk arıza kaydımı açtım. Havai fiber kullandığım için bina yıkılmasından dolayı ben ve çevremdekilerin interneti gitmiş bulunuyordu. Aradan 1 saat geçti ve sorunum düzelmişti bu esnada bana yardımcı olan müşteri hizmetlerinden. Serdar bey’e teşekkürlerimi sunuyorum fazlasıyla bilgilendirip yardımcı oldu. Bina yıkılma konusu birkaç kişiden duymuştum çok hızlı hallediyorlar hemen yeni kablo çekiyorlar vs. Bunu da deneyimleme şansım olduğu için mutluyum. Sonuç olarak bir hizmet alıyorsunuz sorun olduğu zaman hele ki pandemi döneminde işler biraz zora girebiliyor. O yüzden Teşekkürler TurkNet.
Teşekkürler Müşteri temsilcileri. Teşekkürler Saha ekipleri. Teşekkürler Yönetim!

6 Beğeni

Keyifli kullanımlar dilerim. Kemerlerinizi bağlamayı unutmayın! :rocket:

8 Beğeni

Kemerler pek tutmuyor :slight_smile:

3 Beğeni

resim gerçekmi ve TÜRKİYEDE mi çekildi

yarısını bile göremiyoruz :smiley:

1 Beğeni

İnandırıcı gelmiyor biliyorum ama kendiniz kullandıkca şaşırıyorsunuz.

1 Beğeni

Darısı sizinde başınıza diyelim. :slight_smile:

1 Beğeni

Maşallah diyelim. Nazarlar değmesin :nazar_amulet:

4 Beğeni

Selamlar, TurkNet ile herşey gerçek… Kullanıcımız GigaFiber hizmetimiz üzerinden hizmet alıyor. TurkNet olarak GigaFiber bölgemizi ve altyapımızı genişletmek için tüm çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Umarım kısa süre içerisinde sizin bölgenize getirebiliriz. Siz de bu hızlı internet keyfinin tadını çıkartabilirsiniz :slight_smile:

4 Beğeni

Keşke tüm altyapı bizim sorumluluğumuzda olsa… Yine de küçümsenmeyecek bir hızınız var. Şükredin, inşallah kısa sürede siz de daha yüksek hızlara ulaşabilirsiniz :rocket:

3 Beğeni

abi 68 mb yi beğenmiyormusun biz 11 mb alıyoruz oda kopa kopa altyapı sorunu yüzünden şükretmek lazım sizin,altyapı kaderdir :joy:

1 Beğeni

@EFG Enes Bey yardımcı olabilirseniz sevinirim. ADSL altyapıdayım ve Telekom’a altyapı talebinde bulundum ve şöyle bir cevap aldım.
“Şikayetinizi hizmet almakta olduğunuz firmaya iletmenizin faydalı olacağı değerlendirilmektedir. Bilgilerinize arz ederiz altyapı hat çalışmaları Türk Telekom müdürlükleri tarafından yapılmakta ilgili TT müdürlükleri destek alabilirsiniz. Altyapı hat çalışmalar internet servis sağlayıcılarının Türk Telekom’a başvurusu ile gerçekleşmektedir.”
TurkNet müşterisi olarak telekoma doğrudan talepte bulunmak yerine Turknetin talebi iletmesi daha mı etkili olmakta acaba?

Şahısların/Kullanıcıların yaptıkları başvuru ve talepler yine dikkate alınır ama direkt olarak kurumların (TurkNet-TurkTelekom9) birbirine ilettikleri talepler daha etkili olabilir. Sizin talebiniz tam olarak nedir? VDSL olarak daha yüksek hızlarla mı internete bağlanmak istiyorsunuz? İsterseniz direkt talebinizi bana özel mesaj üzerinden iletin. Ben size bu süreçte yardımcı olmaya çalışayım.

1 Beğeni

Nasıl ya ? Siz türktelekomdan bizim adımıza altyapı talebi yapabiliyor musunuz ?

15 - 20 m de tt fiber, 2 arka sokakta gigafiber var.

Bir el altında hocam biri gelsin.
Hangisi gelirse razıyım :smiley:

Benim de yan binamda FİBERNET var ama telekom bana altyapın uygun değil diyor :sweat_smile:

bizim yerımıze talep edebiliyormusunuz

@f0rlinux Merhabalar, nerede oturuyorsunuz? Söyleyin o bölgeye taşınalım :smiley:

1 Beğeni

@mustafasevinc Merhaba, Avcılar/Cihangir burada çoğu yerde bulabilirsiniz bu arada çoğu sokakta mevcut.

daha bursa da gigafiberin g si yok :frowning:

1 Beğeni

Umarım oraya da gelir.

1 Beğeni