Türknet YAPA'dan VAE'ye Geçiş

Israrla VAE altyapısına geçmek istediğimi belirtmeme rağmen hala bahane uyduruluyor.TurkNet 'e geçiş yaptığımda VAE’deydim ve YAPA’ya isteğim dışında geçirildim.Sorunumun çözülmesini istiyorum.

YAPA dan ne gibi bir memnuniyetsizliğiniz var ki ? @EFG

1 Beğeni

YAPA da 12 mbps alıyorum.Saha dolapları yenilendi ve şu an normal şartlarda 95 mbps altyapım var.Neden yüksek hız varken 12 mbps kullanayım ?

1 Beğeni

Altyapı sorgulama sırasında boş port gözüküyor mu? Ek olarak geçiş yapmak istediğinizde TurkNet tarafından ne cevap verildi?

Evet gözüküyor.VAE olarak santral hizmeti bulunmakta santral hizmeti olduğunda başvuru yapamıyoruz deniyor.YAPA’ya geçirirken sorun olmayıp VAE’ye geçirirken mi sorun oluyor ? Aynı talepte bulunanların sorunu çözülüyorken neden bu kadar diretiliyor anlamıyorum.

bende YAPA ya geçmek istiyorum ama geçirmiyorlar ki hatay iskenderunda YAPA altyapısı olmasına rağmen

Bugün olumlu bir yanıt gelmezse hizmetimi iptal etmek zorunda kalacağım.Malum Yapada iken başka operatöre geçiş de yapılamıyor o da ayrı bir konu…

Biraz sabırlı olun. Yetkili arkadaşlar yardımcı olacaktır.

1 Beğeni

YAPA altyapısında ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz?

Üst mesajlarda belirttim hocam sorunumu

Merhaba @frkn3439, bana müşteri numaranızla birlikte bu durumu detaylıca anlatıp VAE’de daha yüksek hızları görebileceğiniz altyapı sorgunuz ekran görüntüsünü özel mesaj üzerinden iletir misiniz?

Ben size yardımcı olmaya çalışayım.