Türknet yalın internet + Digiturk tv paketi Kapmanyası

Arkadaşlar yaklaşık yolarak 4 5 gün önce TurkNet’ten arıyoruz diye bir telefon aldım. Normaldeki faturam 99 tl idi hazirandan sonra 139 tl olacakmış dediler ve bende zaten haberdardım mail adresime haberi yollanmıştı o yüzden şüphe etmedim. Sonrasında bana bir teklif sundular eğer internet + tv paketi alırsam bazı fiyatlandırmalardan muaf olacakmışım ve daha ucuza gelecekmiş. Tam olarak hatırlamıyorum ne kadar demişlerdi o an boşluğuma geldi hem televizyon hem internet olacak hem de paket değiştiğinden dolayı gerçekten bazı ücretlerden muaf tutulmuş olabilirim diye düşündüm. Fakat içime bir şüphe düştü acaba dolandırıldım mı diye. Gerçekten böyle bir paket var mı yoksa dolandırıldım mı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Benim teklifi kabul etmemden sonra zaten daha önce digiturk te çalıştığını bildiğim bir çalışan geldi zaten önceden digiturk aboneliğim vardı ailden başka birinin üstüne yaptık bazenleri hata olabiliyormuş bir sebepten dolayı. Neyse 12 ay taahhüt ile sözleşmeyi imzaladık kurulum yapıldı. Fakat dediğim gibi bir anda şüphe duydum acaba dolandırıldım mı diye

Turknetin öyle bir kampanyası yok, itibar etmeyin bu dolandırıclara.

Arkadaşlar haberini attım haberiniz olsun dikkat et dolandırılmayın

Evet dolandırılmışsın…

Konuşana değil telefon numarasına odaklanmamız gerek…

Elimde kelepir köprü var ister misiniz satmayı düşünüyorum zaten .

3 Beğeni

Merhaba TurkNet in böyle bir kampanyası yoktur eğer evinize kurulum için gelirlerse geri gönderin ve hiçbir evrağı imzalamayın.

2 Beğeni

Hocam haklısınız da işte o sırada hem acelem vardı hemde boşluğuma geldi. Normalde çok dikkat ederim ve anlık olarak mantıklı geldi üstünede bi daha düşünmemiştim düne kadar. Dün düşününce öyle iş olurmu dedim. Acelem olduğundan telefon numarasınads bakamamıştım çok kötü bir anda aradılar. +902162030694 beni bu numaradan aramışlar şimdi baktım 5 6 dk dir arıyordum. Konuyu sitenin bir yerine sabitleye biliyorlarsa sabitlerlerse çok güzel olur aslında dier arkadaşlarda görür.

İş işten çoktan geçti salaklık edip evraklarıda okumadım yasal olarak ne kadar işlem yapabiliriz bilmiyorum birazdan gidip okuyacağım. Eğer iptal etmek istersek avukatada yollayacağım zaten. Eğer öyle bir gelişme olursa yine burdan yazarım.

1 Beğeni

Digiturk ün bu cevapları vermesi de çok enteresan Digiturk dolandırıcıları şimdi de TTNet abonelerine musallat oldu!

Sözleşmelerde fesih haklarını belirtmeleri gerekiyor diye biliyorum. Daha okumadım birazdan okuyacağım. Forum larda o kadar gezdim hiç böyle bir şey görmedim. Tv paketi ile dolandırma ilk defa çıktı katşıma haberlerde görsem yine dikkat ederdimde. Böyle şeylerin forumlarda bir yerlere sabitlenmesi lazım sonra benim gibi bazı arkadaşların bir anlık boşluğuna gelir aylarca uğraşır. Belki iptal etmeyiz bilmiyorum 12 ay taahhüt verdiler yayın kaliteside iyi. Tek sıkıntı fatura. Zaten bize gelen o tanıdık çalışanında haberi yokmuş. Anlaşmalar yapıyolar galba öyle dedi yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam konuyu sabitleye biliyorsanız sabitleyin lütfen. En azından bazıları görüp kanmaz.

2 Beğeni

Sabit bir konu vardı tekrar bakayım.

1 Beğeni

@dot.exe,bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. Her firma olduğu gibi ne yazık ki son zamanlarda bu şüpheli aramalara biz de maruz kalıyoruz :confused:

Bu aramalara itibar etmeyin lütfen. Vermiş olduğunuz numarası arka planda tuttuğumuz bir dosyamız var ve ona ekleyeceğim. Hukuk birimimiz bu konularla detaylı bir şekilde ilgileniyor.

Süper ligi kaybettiler ya bir sürü müşteri kaybedicekleri için yapıyorlar

2 Beğeni

14 gün içinde iptal ettirebilirsiniz diye biliyorum

Arkadaşlar aradım konuştum. Digiturk ün böyle bir anlaşması yok. 14 olarak gözükse de 7 gün içersine cayma bedeli ödemeden anlaşmayı iptal edebiliyorsunuz. Fakat kurulum ücreti damga vergisi bir şeyler katıp yaklaşık 150 tl lik bir ücret çıkartıyolar. Dediklerine göre Digiturk un bunlarla bir alakası yok fakat aklıma takılan kısım madem haberleri yok nasıl digiturk un sistemine işleye biliyorlar bunu.

1 Beğeni

Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır. (6502 Türeticiyi koruma kanunu) 14 gün içinde koşulşuz şartsız iptal edebilirsiniz… 7 gün diye bişey yok…

1 Beğeni

Ya haberleri var herşeyden olmaz olur mu? Kurulum ekipleri Digitürk ün, cihaz Digitürk ün, verilen sinyal kart Digitürk ün ama bizim bilgimiz dışında oluyor bunlar diye açıklama yapıyorlar. Paşa paşa iptal edecekler tabiki.

2 Beğeni