Turknet WiFi Mesh Deneme

Merhabalar TurkNet sanırsam belirli abonelerine wifi mesh sistemi için 1 aylık deneme süreci teklif ediyormuş bende katılmak istiyorum yapabileceğim bir şey var mı?

Wifi mesh sistemi derken?

Bildiğiniz öyle, bazı aboneleri piyasaya daha sürülmeyen bir Mesh sistemini 1 aylık deneme için arıyorlarmış. Bende katılmak istiyorum.

modemmi vericekler yani router ile

Nereden duydunuz hocam bu bilgiyi ? Resmi kanalların hiçbirinde böyle bir bilgi göremedim de. Dediğiniz mesh sistemi evdeki modeme gelen interneti dağıtmaya yarayan routerlar kullanarak kurulur. TurkNet neden size durduk yere router versin ki ?

Bir TurkNet kullanıcısından aldım bu görüntüyü.

Bunla ilgi ki bilgisi olan varmi detayli boyle borsey varmi cidden

Destek kaydi acip bilgi istedim bunla ilgili

Dönüş yaparlarsa bilgilendirir misiniz hocam?

Cevap alinca veririm

Düzletme:

Link çalışıyor. Bende merak ettim şuan.

AirFiber olayı mı? (20 karakter)

Bende merak ettim sonucu hakkında

Merhabalar, İstanbul’da belli sayıda rastlantısal olarak seçilen müşterilerimizle bu testler yapılıyor. Yaklaşık 2 ay sürmesi bekleniyor. Testler sonrasında ise eğer olumlu sonuçlar elde edilirse tüm müşterilerimizin kullanımı için satışa çıkaracağız. Şu an için bu cihazın fiyatı belli değil… Gelişmeler oldukça sizlere bilgi vereceğim.

Arkadaşlar konuyla ilgili bilgisi olan varmı?

@EFG subkonuyla ilgili bir bilgi verseniz iki rakip firmada bu hizmeti baslattı sizde ne zaman baalıycak

wifi mesh ne oluyo ki tam birden fazla modem kullanmak gibi bişi mi?

1 Beğeni

Eski modemlerde de var ama pek kimse kullanmıyordu. youtuberlar ve iş yapanlar kullanıyordu. şuan güncel modemlerde de var. MESH: ( wifi tek isim olarak kalıyor ve nereye gidersen git mesh sistemi seni bulunduğun konumdaki en yakın modeme aktarıyor kesintisiz olarak.). modem ve router yada fişe takılan kablosuz cihazların hepsinde mesh varsa bunu uyguluyor.
MESH olmadan. normal olarak wifi elinle değiştirmen gerek bu modemden çıkıp router bağlanayım gibi sinyal kopmadığında başka modeme geçemezsin

Şu an Mesh cihazlarının testini tamamlamaya çalışıyoruz. Üçüncü faz tamamlanıyor. Test aşamamız tamamlandığı zaman sizlere konu hakkında bilgi vereceğiz.