Turknet ve Muazzam ping problemi!

1 ay dan fazladır Rise Online oyununda sadece TurkNet’li kullanıcılar çok yüksek pinglerde oyuna giriş yapıyorlar. Çünkü sadece giriş yapabiliyorlar ping yüzünden oyun oynanıcak bir halde değil!.
Konu ile ilgili destek kayıtlarımızın cevabı sürecin takibindeyiz oluyorlar. Arkadaşım neyin takibindesin ?
1 ay dan fazla bir süreden bahsediyorum ve hergün destek kaydıma sürecin takibindeyiz en yakın sürede sorunu çözücez diyorlar. Bu sorun sadece bu ay piyasaya çıkmadı 2 ay önce yine böyle bir problem oldu ve 1 hafta sürdü şimdi ardından tekrardan aynı problemi yaşıyoruz ve 1 aydan fazla bir süre olmasına rağmen çözüm sağlanamadı.

Selamlar @KirliPanda, bazı durumlarda oyun sunucusunda problem olabiliyor. Fakat farklı sağlayıcı üzerinde benzer sorunlar yaşanmıyor ise konunun bizim özelimizde incelenmesi gerekiyor. Kaydınızın kapsamlı bir incelemeye alındığını ve gereken çabanın gösterildiğini görüyorum. Ben de konunun öncelikli olarak ele alınması adına ekiplere bilgi ilettim. https://forum.turk.net/t/ping-degerleri-hakkinda-aydinlatma/ bağlantısındaki konuya da göz atabilirsiniz.

Oyunun böyle kalmasından bahsediyorsanız eğer; bu kısım Amazon AWS sunucularını kullanıyor bu da Turknette 130-160 ms arası pinglere sahip oluyor.

Görsel

Görsel

1. Ama şöyle bir sorun var ping stabil değil hiç bir zaman bu da yaklaşık İstanbula 500 km uzakta olanlar için baya bir sorun haline dönüşebilir. Ben bursadan istanbula bağlandığım halde minimum 10 ping maximum 26 ping i gördüm 2 2.5 katına ping sıcramaları oluyor ara sıra. Bu da 500 km den sonraki insanların ping değerlerini 60 70 baz alırsak istanbula bağlantı esnasında 2 2.5 katına sıçramalarda 120 150 pinglere fırlamasına sebep olur. Sunucular ping ve tracert i kabul etmiyor maalesef daha fazla bir şeye bakamıyorum.

2. Cmd den ping ve tracert atılmıyor belki bir bilen vardır nasıl olacağının.