Turknet VDSL SNR margin , download hızı degismiyor.

Merhabalar,

Telekom altyapısında TurkNet’den vdsl hizmeti alıyorum. Eskiden keenetic modemimden snr margin değerii biraz düşürünce kopmalar olmadan 75 mbit indirme hızımı 80 90 mbitlere çıkarabiliyordum. Artık niyeyse bunu yapamıyorum. Ek olarak ipv6’da kullanıyorum. Destek kaydı açtım, telekom ekipleri saha dolabına bakmış bir şey bulamamışlar. DSLAM kilidi açık mı diye sordum, kontrol ettik kapalı dediler. Hattınız bu kadar destekliyor 76 mbit geliyor size diyip konuyu kapatıyorlar. Ekran görüntüsü de paylasacağim, örneğin snr margin değerimi şu an 8’den 5 db’ye indirdim. Download 76 mbit görünüyor ancak ben bu değeri mesela 4 e çekince indirme hızının biraz yükselmesi gerekiyor. Ama denediğimde yine bu hızda limitli kaldığını görüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Destek ekipleri TurkNet online islemlerden destek oldular ancak ben bir yanlis anlasilma durumunun oldugundan supheleniyorum.

Selamlar @onurcansever, rica etsem https://forum.turk.net/t/altyapi-sorgulamadaki-hizi-neden-alamiyorum-cevaplar-burada/ bağlantısındaki konuyu inceler misiniz?