TurkNet Uygulaması

Sonunda iOS için düzgün bir uygulama olmuş :+1: Detaylı incelemedim ama hızı, menüleri vs çok şükür ya :melting_face: Emeği geçen herkese özellikle serzenişlerimizi dinleyip aktaran, zaman zaman ters bile düştüğümüz @alperenatici ve gerideki ekibe çok teşekkürler :pray:

İstekler bitmez yakında başka şeyler isteriz :laughing:

Not: Hemen ilk sorunu yazayım. Girişte “Beni Hatırla” kutucuğu olmadığı için 6-7 saat sonra giriş olunca tekrar telefon onay kodu sms’i istiyor.

2 Beğeni

Ne diyelim darısı android in başına inşallah

1 Beğeni

Ben de bu sabah güncelledim uygulamayı. Eski çağ dışı arayüzden sonra bu modern, minimal tasarım çok iyi olmuş. Kullanım detayı, fatura ekranı vs stabil çalışıyor. Hız testi gibi özellikleri de uygulama içerisine eklemişler. Emeği geçenlerin eline sağlık.

1 Beğeni

Geç bile kalınmıştı, güzel haber. Android için ne zaman yayınlanır acaba?

Arada bir giriyordum, evet çok güzel olmuş arayüz vs ama her girişte saçma sapan sms onayı vs olmamış. Beni hatırla seçeneği olmalı. KVKK demesin kimse lütfen bu garipliğe böyle bir şey yok çünkü.

1 Beğeni

Selamlar, uygulamamızı beğenmenize sevindik. Eski uygulamada olduğu gibi bu uygulamamızda da siz değerli kullanıcılarımızın bildirimleri bizim için önemli. Bunların tamamını ilgili birimlere taşıyoruz. Keyifli forumlar :heart_hands:

2 Beğeni

@alperenatici android uygulaması hala eski ona ne zaman güncelleme gelip bu yeni uygulamaya geçecek acaba

Kesinlikle katılıyorum SMS olayı banka uygulamaları gibi olur. Bir kere bir cihazla SMS le giriş yapıldıktan sonra bu cihaza güven olayı var. Beni hatırla ve şifre kaydetme kesinlikle olmalı uygulama kolaylık sağlamak için varken bu haliyle kullanıcı adı şifreyle uğraşırken kullanmak zorlaşıyor.

1 Beğeni

Selamlar @umt61, bu konudaki çalışmalar da devam ediyor. Uygulamamız güncellendiğinde kullanıcıları bilgilendireceğiz :innocent:

@alperenatici ios uygulamasina yeni arayüz geleli 1 ayı geçti ekiplerden bir bilgi bir tarih alamazmisiniz android e yeni arayüz ne zaman gelecek diye bayrağıdır bekliyoruz

1 Beğeni

Yeni uygulamada 3-4 tane bug mevcut tıklanmıyor bazı yerlere mesela kendi hızını yükseltip aşağıya çekme özelliği var butona tıklayınca işlevi yok öylece kalıyor ekran

Zaten paket değişikliği 50 den 75 e şeklinde yokmuyduki oimde hız değişikliği olaraj

Selamlar @umt61, android özelinde çalışmalar devam ediyor. Maalesef ortalama bir süre vermek mümkün değil.

Selamlar @LauraWells, uygulama içerisinde karşılaştığınız hataları görsellerle destekleyerek benimle paylaşır mısınız?


Hızım güncel olarak 96 mb sabitlendi ve 90 görüyorum speed test üzerinden burda yazan bilgi yanlış 75 gösteriyor. Mesela resimde işaretlediğim yerlere basınca ekran tepki vermiyor.

Bir diğeri ise önceki uygulamada fotoğraf atınca destek kaydında “fotoğraf yüklendi” ibaresi gözükürdü küçük bir seçenek bu yeni uygulamada screenshot atınca sorunla ilgili ekrana bir şey gelmiyor. Altına bir yazı yazınca fotoğraf iletildi diyor yani gönderdiğimizi anlamak için bir seçenek veya buton fotoğraf gönderildi vs bir uyarı vermiyor.

Çok teşekkür ederim, geri bildirimlerinizi aktarıyorum :pray:

1 Beğeni

@alperenatici TurkNet android uyglamasinin sayfasında uygulama logosu değişmiş uygulama fotoğraf lari yeni arayüz olarak eklenmiş ama guncelleme yok ne zaman gelecegi ile alakali bir bilgi alabilirmiyiz 2 ayi geçti ios a geleli ozel mesajtan ilettigim konudada mobil uygulamayı da kullanamiyorum onla alakali bir gelişme varmı