Turknet Ücret İadesi

Daha önce 26 Nisan’da TurkNet oOnline Destek kısımdan bazı internet sitelerine erisemediğimle ilgili sorun bildirmiştim. 6 Haziran a kadar beklememe rağmen sorunu çözemediler. Bu internet siteleri ( Blu TV, Mubi, Exxen, Gain, Filmfreeway, Zoom, shutterstock, shareae vb.) paralı üyelik gerektiren dijital platformlar. Uyeliklerim 1 aydan fazla süre boşa gitti. Süreç devam ederken sorunu TurkNet e bildirdim mağdur olduğumu söylediğimde TurkNet yetkilileri, sorun çözüldüğünde kullanamadigim günlerin iadesini yapacaklarını bildirdi. Faturayı ödeme aşamasına geldiğimde neden dusmediklerini sordum, sorun devam ettiği için siz faturayı ödeyin biz sorun cozulunce sonraki ayın faturasindan düşeceğiz dedi. ( Hepsi destek kayıtlarında kayıtli) Sorun 1.5 aya yakın çözülemeyince aboneliğimi iptal ettim fakat para iadem yapılmadı. Sadece 8 TL iade yapıldı. Ben faturalarımi düzenli olarak ödedim. Gereğinin yapılmasını bekliyorum…
Modemi iade ettim…

Selamlar @babsonthework, sizin için 64714103 numaralı kaydı oluşturdum. Bu kayıt üzerinden bilgi aktarılacak.

Ben online işlemlere giremiyorum hata veriyor aboneliği iptal ettikten sonra.

Aranarak da bilgi aktarılır. Ben de kaydı takip edeceğim.