TürkNet TT altyapısında maksimum 100Mbps vermesi

Merhaba, bildiğim kadarıyla Türk Net şuan için Türk Telekom Fiber altyapısında maksimum 100Mbps veriyor.

Türk Telekom tercih etmek istemiyorum, Türk Net’in ilerleyen dönemlerde Telekom Fiber altyapısında 100 üstü hızlar verme planı var mı acaba?

1 Beğeni

TTFiber i 100 mb üstüne çıkartmak baya maliyetli olabilir bence o yüzden vermiyorlar. Çünkü TTdeki fiyatlar baya abartı. Ve 50 mb upload veriyorlar. Son kullanıcıya gördüğüm fiyatları 300-800 arası değişip duruyor kampanyaya göre. Tabi TT kâr marjı %500 gibi ciddi bir oran koyuyorsa üstüne bilemem. TurkNet e satışı ucuz olsaydı bence dediğinizi çoktan yaparlardı.

Pahalı olsa da seçenek sunulmalı.

2 Beğeni

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Türk Telekom’a 2 sene taahhüt vermek hiç istemiyorum ama alternatif firma tercih edebileceğim galiba sadece Comnet var. Onların da az çok nasıl olduğunu biliyoruz. Şahsen fiyat farkına rağmen TurkNet’i tercih ederdim böyle bir durumda.

Kesinlikle artık TurkNet 'te 100 yüstü paketleri satışa sunması gerekiyor diğer ıss ler verebiliyorsa TurkNet 'te vermesi gerekiyor

1 Beğeni

Selamlar @vlknmelody, konu hakkında şu anda bir gelişme bulunmuyor.