Türknet TT Altyapısında 100 MBPS üzeri hızları ne zaman satmayı düşünüyor?

Soru başlıktada gözüktüğü gibi. TurkNet TT Altyapısında Maksimum Hız, Tek Fiyat saçmalığından ne zaman vazgeçecek? Neden TT-FTTH altyapıda 100 MBPS üzeri paketlerin satışı yapılmıyor?

Tahminimce TurkNet’te motto alabildiğin en yüksek hız olduğu için şuanda bu imkansız gözüküyor. Rakip firmalar 12 Aylık peşin ödemen durumunda 200 Mbps hızları 180 lira gibi cüzi miktarlara satarken biz 300 liraya ve doğru düzgün hizmet verilmeyen bir internet kullanıyoruz.

Selamlar @emirkaraman, TurkNet GigaFiber altyapısı üzerinden 1000 mbps hız sunuyoruz. Diğer altyapılardaki hız ölçüm durumlarındaki nedenler, maliyet ve fiyat politikası nedeni ile şu an için yerel sağlayıcı üzerinden yalnızca 100 mbps’e kadar hız sunuyoruz. Değişmesi durumunda web sitemiz, forum kanalımız ve diğer tüm sosyal medya platformları üzerinden kullanıcılar bilgilendirilir.

Ben 15 yıldır internet kullanıcısıyım. Bir çok adreste kirada oturdum, bir çok servis sağlayıcı kullandım, TT nin her ay hissettirmeden hızımdan kısarak yaptığı illegal hareketlere ve hakaretlere sahne oldum. Superonline den aldığım bağlantıyı günde 800 defa kopan hatta bağlayıp sabote edene kadar. Neticede kendisine dönmek zorunda kaldım. diğer internet servis sağlayıcı ler arasındaki kavgalarda bizler cayma bedelleri ile mağdur olduk. Turk Telekom hak ettiği yerde ve batık durumda. Hükümet desteği ile ayakta kalıyor. Maaşını alamayan arkadaşlar ile dolu. TurkNet bir kaç sonra bana hayatımda ilk defa Fiber kullanma şansı tanıdı. Turk Telekom illegal davranan bir yapılanma. Pişmanlığın dik alasıdır.

millenicom artık türk telekom fiber altyapısındaki kullanıcılara 1000 mbps hizmet veriyor ama fiyat pahalı tabi umarım TurkNet gigafiber altyapısı her yere gelir türk telekoma mahkum olmayız.

SAYE sistemini bekliyor olabilirler. SAYE sisteminde port ücretleri yüksek olacak ama en azından kullanmak isteyen 1Gbps download ve upload olan paket satın alabilecek.