TurkNet te Vodafone vowifi çalışmıyor

Wifi aramada TurkNet kaynaklı bir sıkıntı mı var? Wifi arama simgesi görünüyor ama çağrı sesi yok. Bekliyor. Daha önceleri başka bir wifi ağında sıkıntısız kullanabiliyordum.

1 Beğeni

Merhaba @muhep, VoWifi’den mi bahsediyorsunuz?

Evet. VoWifi’dan bahsediyorum. Çağrı sesi gelmiyor :smiley:

TurkNet kaynaklı olma ihtimali var mı? Yaşayan olup olmadığını öğrenmek için konu açtım.

Konu hakkında bize bir destek kaydı açarsanız arkadaşlarım size yardımcı olup net bir bilgi vereceklerdir.

1 Beğeni

Bende Vodafonluyum. Bu ağda TT mobil rahat kullanıyordum. Şu Vodafone’a geçtiğimden beri sıkıntılar peşimi bırakmıyor :joy:

En son VoWifi Vodafone’da çalışmama gibi bir durum vardı. Sanırım siz de @BLackOwL ile aynı sorunu yaşıyorsunuz. İsterseniz bu durumu netliğe bağlamak için bize yine dediğim gibi destek kaydı açın. Arkadaşlarım size net bir dönüş yapacaklardır.

2 Beğeni

Yardım için teşekkürler.

1 Beğeni

Anlayışınız için ben size teşekkür ederim. Süreç içinde yaşamış olduğu durumunu anlattığı için @BLackOwL’da teşekkürler :pray:

İyi ve sağlıklı günler dilerim.

3 Beğeni

Turkcell’de sorunsuz bir şekilde VoWifi kullanıyorum hemde modem üzerinden herhangi bir ayar yapmamama rağmen. (Modem: Asus DSL-AC51, Telefon: Xiaomi Note 9)

Garip bir durum. Turk Telekom mobil kullanırken Turknette sıkıntı yoktu. Vodafonda sorun yaşamaya başladım. İşin garibi bir kaç haftaya kadar Turk Telekom ev interneti ile kullanabiliyordum.

Bulunduğunuz lokasyonda 4.5g kapsama alanı mevcut ise cihazınız 4.5g şebeke seçiminde ise Yanımda uygulaması içinden 4.5g servisini kapatıp tekrar açıp deneyin. TurkNet ile birlikte Vodafone destek ekibine de durumu iletin.

Ben kullanıyorum. Vodafone wowifiyi herhangi bir ayar yapmadım

Hayır, Vodafone ile ilgili bir sorun bu.

bende de aynı sorundan muzdarip oldum. TurkNet ile de uzun görüşmeler yaptım ama sorunun vodafone ile TurkNet arasındaki sistemsel sorundan kaynaklandığını önümüzdeki aylarda ! çözüm için çabaladıklarını söylediler. Bende bu sebepten Turkcell’e geçeceğim pazartesi günü. O kadar mantıksız bir sorun ki. Vodafone pişmanlıkmış

Benim de 2 adet Vodafone hattım var biri iPhone’da diğeri ise Android bir cihazda. Aynı modeme bağlıyken iPhone’da VoWi-Fi’da bir problem olmazken Samsung cihazımda arama başlıyor gibi gözüküyor ancak hiçbir ses duyulmuyor. Daha çok yani sorunun TurkNet kaynaklı mı, Android kaynaklı mı, yoksa Vodafone kaynaklı mı olduğunu çözemedim :confused:

1 Beğeni

Aynı sorun maalesef ki bende olan :frowning_with_open_mouth:

Vodafone tarafı çok değişik gerçekten

1 Beğeni

4.5g ye uyumlu değil midir? :flushed:

1 Beğeni


Şu an baktım bendede 4.5g uyumlu değildir diyor. S20 Fe kullanıyorum. 4.5g ile internete erişebiliyorum üzerine VoLTE açık ama uyumlu değil. :joy:

1 Beğeni