Turknet Sokağımıza Fiber Kablo Çekti

Arkadaşlar geçen hafta oturduğum sokağa fiber kablo çekildi. Kablolamayı yapan ekibe sorduğumuz zaman TurkNet ekibiyiz dendi. Kablolar siyah renkteydi ve yer altından herhangi bir kablo geçirme işlemi olmadı.

Fiber internete geçiş için bundan sonraki aşamalar nelerdir?

Selam, havai hat üzerinden dairelere dağıtılabilir, dağıtıldıktan sonra kabin yani ankastre konur, bağlantıları yapılır ve iç hattınıza, dairenize kadar FFTH şekilde bir altyapı sağlanır.
Tebrikler! :rocket: :sunglasses:

1 Beğeni

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Ankastre gelmesi için ayrıca benim başvuru yapmama gerek var mı? Yoksa bu kendiliğinden işleyen bir süreç mi?
Şu an TurkNet 75 mb paketini kullanıyorum.

Süreç sizin de dediğiniz gibi “kendiliğinden işleyecektir” olacaktır, her hangi bir şey yapmanıza gerek yok ve GigaFİBER gelene kadar 75mb paketinizi kullanabilirsiniz.


Süreci merak ederseniz Temsilciye kayıt açın ve işlemlerin ne kadar süre de tamamlanacağını bir sorabilirsiniz. GigaFİBER geldiğinde mevcut hattınızı iptal etmeden direkt geçiş yapabilirsiniz bunun için kayıt açmanız gerekmektedir. Şimdiden, keyifli kullanımlar dilerim. :rocket:

1 Beğeni

Hocam hızlı bir şekilde dönüş yapıp konuyu açıklığa kavuşturduğunuz için teşekkür ederim. Aklımdaki bütün soruları cevapladınız :relieved:

Öyleyse ne mutlu bize. :pray: Olur da aklınıza takılan bir soru olur buradan veya özelden benimle veya diğer mod arkadaşlarla iletişime geçebilirsiniz. Rica ederim.

1 Beğeni