TurkNet sebepsizce internetimi kesti

28.10.2024 tarihinde nakil başvurusunda bulundum sonraki gün ekipler kurulum için geldi kabloları vs. incelediler ve sonuç olarak yanlarında getirdikleri modemi değilde eski modemimizi takıp gittiler,Bir kaç saat sonra internet aktifleşti ve gün içinde sıkıntısız bir şekilde kullandım ve uyudum sabah uyandığımda modemin kapalı olduğunu ve gelen mesaj ile benden modem iadesi istediklerini ve bu yüzden manuel Bir şekilde internetimi kestiklerini gördüm.Şimdi her şeyden önce parasını peşin ödediğim ve halen 1 ay süresi olan interneti gecenin 1 inde aramadan sormadan sadece sms atarak kesmek nasıl bir saçmalık bunu geçtim online işlemlere yazıyorum,beni arıyorlar ve konuşuyoruz konuşma sırasında arkadaş bana sorunu lojistik birime bildiricegini ve 2-3 gün içinde bana geri dönülecegini soyluyor niye bu kadar uzun olduğunu anlamıyorum ama neyse tamam diyorum ve telefonu kapatıyorum bu sefer de online işlemlerde ki konuşmamız ile yazılı cevabının bambaşka olduğunu görüyorum yazan şey Sizi aradım görüşmeyi gerçekleştirdik 12 gün içerisinde modemi iade etmenizi rica ediyorum.

Mağdurum lütfen yardımcı olun gerekli bilgileri aşağıya yaziyorum

Destek Kaydı-83142010
Müşteri no-3601231

Merhaba @henman , çözüm sürecini hızlandırmak için gerekli işlemler sağlanıyor. En kısa sürede çözüm işlemlerimin bitmesini sağlayacağım. Gelişme olur olmaz ekibimiz sizinle tekrar iletişime geçecektir.