Türknet saha ekipleri kaç günde arar?

Modemime gelen hız yavaş olduğu için destek kaydı açmıştım 3 gün böyle bir mesaj geldi .[ Telekom saha ekipleri kontrollerinizi sağladı. Ankastre kutunuzda yapılan ölçümde sinyal olduğu fakat iç tesisatınızda yada modeminiz de sorun olabileceği bilgisi tarafıma iletildi.
Adresinize yerinde destek ekibimizi yönlendirerek ankastre kutusundan itibaren tüm iç tesisat kontrolünü ve çözümün 108 TL karşılığında sağlayabiliriz. Eğer iç tesisatta bir problem tespit edilmezse herhangi bir ücret tahsil edilmeyecektir. Bunun dışında kablolarınızla ilgili problem varsa metre başı 4,5 TL tahsil edileceğini belirtmek isterim. Eğer ekip istemezseniz bir elektrikçi yada bilgisayarcıdan destek alabilirsiniz.
Kararınızı bizimle paylaşmanız halinde ekip yönlendirebiliriz. İyi günler dilerim ] Bende istediğimi söyledim ve aradılar ama ulaşamadılar numaramı değiştirmiştim ve yanlış yazmışım doğrulama vb. olmadığı için fark etmemişim sonra düzelttim ve bunu destek kaydına bildirdim 2 gün oldu hala aramadılar sizce kaç günde aralar ?

Merhaba, ekiplerin bölgesel bir yoğunluğu olabilir ve numara güncellemesi ile bir takım sorunlar yaşamışsınız ki bu sürecin gecikmesinde rol oynamış. Arıza kaydımızı takip edelim. 48-72 saate geri dönüş yapılabilir.

6 gündür aramalarını bekliyorum galiba aramayacaklar her sabah teknik ekiplerden dönüş bekleniyor

Bu gün aradılar . (mesaj göndermek için random)