Türknet Saha Ekibi Kurulum

02.02.2024(Cuma) tarihinde başvurumu yaptım ve 05.02.2024(Pazartesi) gününe kurulum için randevu alındı.

Pazartesi günü telefonumun bütün gün açık olmasına rağmen akşam saat 19 civarı müşteri hizmetleri arayıp saha ekibinin telefonuma ulaşamadığını ve adreste olup olmadığımı sordu, evde olduğumu belirttim, ve ardından yaklaşık 1 saat sonra tahminim saha ekibinden birisi arayıp mahalleden çıktıklarını ve müsaitsem 06.02.2024 salı günü 9-10 gibi gelebileceklerini söylediler. Ertesi gün beklememe rağmen ne telefondan bilgi verildi ne de kimse gelmedi.

08.02.2024 perşembe günü müşteri hizmetlerinden arayıp önceki randevum ben(!) meşgul olduğum için kurulum yapılmadığını ve (10.02.2024) cumartesi saat 9-12 arası randevu isteyip etmediğimi sordu ve ben de müsait olduğumu belirttim.

Cumartesi günü 12ye kadar beklememe rağmen hala gelen giden yoktu ve müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttim. Onlar ise gün içinde ekibin geleceğini söylediler. Gün içinde bir kaç kere daha müşteri hizmetlerini arayıp gelip gelmeyeceklerini sorguladım ve sonuç hiç kimse gelmedi.

3 kere randevu verildiği halde neden gelen olmuyor?

Ayrıca adresime daha yeni gigafiber kuruldu ve bundan dolayı yeni aboneliklerde ilk 12 ay 199tl kampanyası var. Fakat ben kampanya çıkmadan 2 gün erken abone olduğum için bu kampanyadan yararlanamıyor muyum?

199 TL Kampanyası zaten bittiğinden dolayı yararlanmanız mümkün değil. Onun haricinde yoğunluğa ve bölgeye bağlı olaraktan tahmini 1-4 hafta arasında kurulum sağlanmaktadır.

Selamlar @BeraatAy, gün içerisinde sizinle iletişime geçildiğini ve uygun tarihte kurulum yapılacağını görüyorum. İlgili kampanyadan yararlanmıyorsunuz.